SONY  ECM-W2BT Poglej v polni velikosti
Sony

SONY ECM-W2BT

Koda: 11058

Optimalni brezžični mikrofon za vloganje. Preprosto snemanje vlogov in intervjujev z brezžičnim mikrofonom ECM-W2BT. Ker je mikrofon brezžičen, omogoča preprosto snemanje ter nudi čist zvok v različnih okoljih, pri tem pa vam ni treba skrbeti glede usmerjenosti mikrofona ali razdalje do mikrofona. 

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

244,00 €

Zajem čistega zvoka z vseh smeri

ECM-W2BT lahko s sponko pritrdite blizu govornikovih ust. Vsesmerna kapsula mikrofona omogoča zajem vašega glasu s katere koli smeri, zato vam ni treba skrbeti, v katero smer je obrnjena enota.

Učinkovito odpravljanje šuma med prenosom zvoka

Za razliko od običajnih analognih prenosov zvoka vam nikoli ne bo treba skrbeti glede motenj signala. Povežite mikrofon ECM-W2BT s poljubnim Sonyjevim fotoaparatom, ki podpira digitalni zvočni vmesnik prek večvmesniškega nastavka (MI) za digitalen in čist zvok. 

Preprosta optimizacija zvoka za vse vire

S funkcijo dušilnega člena lahko preprosto prilagodite ravni snemanje tako, da ustrezajo viru. Preprosto preklopite stikalo, da zmanjšate raven zelo glasnih zvokov ali ojačate tihe za optimizirane ravni zvoka.

Čist zvok tudi na prostem v vetru 

Enota je opremljena z vetrobranom za udobno snemanje na prostem. Vetrobran pritrdite na mikrofon za učinkovito zmanjšanje zvoka vetra in dihanja ter zagotovitev čistega in nemotenega zvoka, tudi med snemanjem na vetroven dan.

Stabilen prenos med mikrofonom in sprejemnikom

Kodek za Bluetooth® z nizko latenco Qualcomm® aptX™ se uporablja za prenos med mikrofonom in sprejemnikom, s čimer sta zagotovljena nizka latenca in zvok enake kakovosti. S tem preprečite nevšečnosti morebitnega ponovnega snemanja zvoka zaradi prekinitev v posnetem zvoku, nizka latenca pa zagotavlja boljše ujemanje zvočnega- in videoposnetka.  

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: