NIKON Z 20mm f/1,8 S Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON Z 20mm f/1,8 S

Koda: 10718

Izpopolnjena optika in celovita zaščita pred vremenskimi vplivi zagotavljata, da je ta 20-mm svetlobno močan objektiv polnega formata za brezzrcalni sistem pripravljen za delo v vseh okoliščinah. Neverjetna ostrina od roba do roba in odlično delovanje pri šibki svetlobi – vsak del prizora je upodobljen z izjemno jasnostjo.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 179,00 €

 

Panorame z natančno upodobljenimi podrobnostmi. Očarljive nočne krajine. Izjemna optična zmogljivost tega objektiva omogoča, da so zvezde prikazane kot jasno zaobljene točke, tudi pri fotografiranju s široko odprto zaslonko. Ostrina je neverjetna, tudi kadar z objektivom ostrite na bližnje motive. Notranji odboj v objektivu pa je učinkovito preprečen, tudi pri osvetlitvi od zadaj.

Globina in lepota

Širok bajonet Z in zaobljena zaslonka f/1,8 z devetimi lamelami prinašata navdušujoče rezultate pri vsaki svetlobi. Ustvarite lahko krasne učinke žarečih zvezd in mehko ozadje naravnega videza z elegantnimi prehodi do robov kadra.

Ne samo širokokotno, fotografirate lahko tudi od blizu

Ostrina je izjemna in na majhnih razdaljah neprekosljiva. Ker je najmanjša razdalja ostrenja zgolj 0,20 m, lahko nadzorujete kader – čisto od blizu do neskončnosti.

Ostrina in jasnost

Leče iz ED-stekla in asferične leče popravijo barvne napake, Nikonova protiodsevna nanokristalna prevleka pa zmanjšuje podvojene vire svetlobe in notranji odboj. Zajeli boste več, ne glede na prizorišče.

Ta objektiv polnega formata zagotavlja hitro, gladko in tiho ostrenje, zato je popolna izbira za snemanje videoposnetkov. Izkoristite lahko prednost natančnega upravljanja globinske ostrine kar na objektivu, neslišen nastavni obroč pa omogoča ostrenje s popolno natančnostjo. Dihanje izostritve je skoraj povsem odpravljeno.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: