CANON RF 16mm 2,8 STM Poglej v polni velikosti
Canon

CANON RF 16mm 2,8 STM

Koda: 11177

Postavite se v sliko s tem hitrim, cenovno ugodnim in izjemno širokim objektivom EOS iz družine R. 16-milimetrski glavni objektiv polne velikosti je odličen za snemanje vlogov, pokrajine, arhitekturo, astrofotografijo in drugo.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

quantity up quantity down

349,00 €

Izberite širino, svetlobo in se postavite v sliko

Spoznajte objektiv RF 16MM F2.8 STM. To je vrhunski cenovno ugoden objektiv družine EOS R za snemanje vlogov in drugo. Lahki in izjemno kompaktni 16-milimetrski glavni objektiv polne velikosti zagotavlja jasne in izjemno široke poglede, s katerimi boste lahko spremenili slike in videoposnetke, in navdihuje z ustvarjalnostjo ob vsaki priložnosti od pokrajin do arhitekture in celo astrofotografije. Preprosto ga morate imeti.

Izjemno širok pogled, da zajamete vse podrobnosti

  • Pri 16 mm je goriščna razdalja objektiva RF 16MM F2.8 STM polne velikosti izjemno široka, kar zagotavlja optimalni potencial za snemanje vlogov in odlične ustvarjalne priložnosti za ustvarjalce vsebin, ki snemajo prostore in široke prizore.
 
 

Motor za ostrenje STM z gladkim in tihim delovanjem je popoln za snemanje videoposnetkov

  • Motor za ostrenje STM pri objektivu zagotavlja prefinjeno, tiho ostrenje in odlično gladkost. Zagotavlja hitro fotografiranje in omogoča osupljiv kinematografski videz videoposnetkov.
 
 

Hitra krožna zaslonka z razmerjem f/2,8

  • Objektiv RF 16MM F2.8 STM s hitro zaslonko f/2,8 zagotavlja tekoče in mehke učinke zameglitve, zato je odličen za snemanje vlogov v pokrajini z veliko ospredja in nadzora globine polja.
 
 

Čudovito majhen in lahek objektiv, ki ga lahko vzamete kamor koli

  • Objektiv RF 16MM F2.8 STM tehta samo 165 g in v dolžino meri samo 40,1 mm1, zato je lahko na fotoaparatu nameščen ves dan ali pa ga pospravite v torbo za opremo in ga uporabite pri spontanih ustvarjalnih trenutkih.
 
 

Vrhunska kakovost slike

  • Objektiv RF 16MM F2.8 STM ima devet elementov objektiva v sedmih skupinah z enostransko asferično lečo, kar zagotavlja odlično upodabljanje barv in jasne, kontrastne slike – popoln za fotografiranje arhitekture in potovalno fotografijo.
 
 

Približajte se v načinu obrezovanja

Pri fotografiranju v načinu obrezovanja objektiv RF 16MM F2.8 STM postane 25,6-milimetrski široki kot oziroma drugi objektiv, zato je popoln za ustvarjalce vsebin, ki iščejo več možnosti.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: