SONY SEL24F14GM Poglej v polni velikosti
Sony

SONY SEL24F14GM

Koda: 10761

Vrhunska tehnologija zagotavlja izpopolnjeno zmogljivost za G Master z dosledno visoko ločljivostjo in mehko, naravno zameglitvijo ozadja celo pri nastavitvi najširše zaslonke F1,4. Kompakten objektiv, najlažji v svojem razredu, ponuja izjemno prenosnost, pogon za hitro in natančno samodejno ostrenje, vrhunski nadzor ter zanesljivost.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 429,00 €

 

Napredna optična tehnologija za fantastično ločljivost tudi pri F1,4

Dva elementa XA (izjemno asferična) v optični zasnovi, ki izpolnjujeta stroge zahteve za G Master, zagotavljata dosledno visoko ločljivost po celotnem območju slike. Vključeni so tudi trije elementi iz ED-stekla (izjemno nizka razpršitev), ki učinkovito zmanjšajo barvno odstopanje. Inovativna optična zasnova kar najbolj zmanjša sagitalni odsev, kar zagotavlja natančno reprodukcijo točkovnih svetlobnih virov.

Vrhunska optična zasnova zvesto reproducira točkovne vire

Optična zasnova z dvema elementoma XA za izjemno natančnost zmanjšuje sagitalni odsev, običajno odstopanje pri objektivih z veliko zaslonko. Sagitalni odsev lahko povzroči nenaravno razpršitev svetlobe iz točkovnih virov, ki je izrazitejša na robovih slike.

Inovativna optična zasnova v kompaktnem in lahkem objektivu

Nova optična zasnova zmanjšuje skupen premer objektiva z uporabo dveh elementov XA. Eden za sprednji element, ki je običajno največji v objektivu, je združen z novo razvitim pogonskim sistemom za ostrenje DDSSM (neposredna pogonska enota SSM) in omogoča izjemno nizko skupno težo le 445 gramov (15,7 oz.). Ta objektiv zagotavlja izjemno mobilnostter je zaradi manjše velikosti in teže idealen za kompaktna ohišja serije E.

Osupljiva zameglitev ozadja z objektivom G Master

Krožna zaslonka z 11 lopaticami izboljša mehko naravno zameglitev ozadja, ki ga zagotavljata napredna zasnova in proizvodni postopek z natančnim nadzorom sferičnega odstopanja. Najmanjša razdalja ostrenja 0,24 metra (0,79 čevlja) in največja povečava 0,17x za zmogljivost snemanja od blizu. S širokokotnim pogledom objektiva ustvarita dramatične perspektive ob dobri izkoriščenosti globoke in razkošne zameglitve ozadja.

Hitro, točno, tiho samodejno ostrenje – fotografije in filmi

Novo zasnovan visoko zmogljiv DDSSM, optimiziran za ta objektiv, zagotavlja približno trikrat večji potisk kot prejšnji pogonski sistem ostrenja. Večja moč novega sistema DDSSM zagotavlja hitrejši, natančnejši in tišji pogon za samodejno ostrenje, ki omogoča vrhunsko učinkovitost pri snemanju fotografij in filmov.

Profesionalni nadzor in zanesljivost za fotografije in video

Prilagodljiv gumb za zaklep ostrenja, obroček za zaslonko, stikalo za preklapljanje zaslonke, ročno ostrenje z linearno odzivnostjo, odpornost proti prahu in vlagi in premaz s fluorom na sprednjih delih za profesionalni nadzor ter zanesljivost.



30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: