NIKON Z 58mm f/0,95 S Noct Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON Z 58mm f/0,95 S Noct

Koda: 10621

Nekateri objektivi niso narejeni za sistem – so razlog, da sistem sploh obstaja. NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct se ponaša z vso klasično privlačnostjo Nikonovega legendarnega objektiva Noct z bajonetom F. In vso svobodo revolucionarne optične zasnove. Z ultraširoko zaslonko in izjemno ostrino ponuja sijajne nove možnosti. Nikon Z je bil narejen za to.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

8 999,00 €

Brezhibno konstruiran objektiv NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct je zares poseben objektiv z ročnim ostrenjem. Njegova goriščna razdalja 58 mm je poklon Nikonovemu priznanemu modelu Noct z bajonetom F. Širok bajonet Z in svetla zaslonka f/0,95 zagotavljata navdušujoče rezultate tudi pri slabi svetlobi. Od portretov prek nočnih prizorov do videoposnetkov – neverjetna globina in ostrina vas bosta osupnila.

Nanokristalna prevleka + prevleka ARNEO

Dve protiodsevni prevleki preprečujeta podvojene vire svetlobe in notranji odboj. Nikonova prevleka ARNEO preprečuje navpično vpadno svetlobo. Nanokristalna prevleka preprečuje diagonalno vpadno svetlobo.

Nočni prizori

Optična zasnova s 17 lečami v 10 skupinah zagotavlja, da so točkovni viri svetlobe upodobljeni z vsemi čudovitimi podrobnostmi, tudi pri fotografiranju pri največji svetlobni moči. Od nočnih pokrajin do fotografij neba – rezultati so zares osupljivi.

Portreti

Motivi so ostri celo pri fotografiranju z najbolj odprto zaslonko f/0,95. Zagotovite si izjemen estetski nadzor pri vsaki svetlobi in čudovito mehko ozadje z gladkimi prehodi do robov kadra.

Videoposnetki

Čustva. Značaj. Vzdušje. Ker vam velika svetlobna moč daje izjemen nadzor nad globinsko ostrino, ta objektiv omogoča zares kinematografske posnetke. Fotografi bodo prav tako veseli tudi zmanjšanega spreminjanja kota zajema pri ostrenju.

OČARLJIV

Nastavni obroč lahko uporabite za gladko in tiho upravljanje zaslonke (odlično za odtemnitev/zatemnitev pri videoposnetkih) ali kompenzacijo osvetlitve.

NATANČEN

Z zaslonom OLED za prikaz informacij lahko hitro preverite nastavitev zaslonke, razdaljo ostrenja in globinsko ostrino kar na objektivu.

MOJSTRSKI

Od zaklepanja AF do merjenja, več zaporednih posnetkov z različnimi nastavitvami in več. Gumbu Fn na objektivu lahko dodelite kar 17 različnih funkcij.


30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: