NIKON Z 40mm f/2 Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON Z 40mm f/2

Koda: 11173

Svetlobno močan standarden objektiv s fiksno goriščnico in zaslonko f/2

Ali želite, da se vaši motivi vedejo naravno? Ta cenovno dostopen 40 mm brezzrcalni objektiv polnega formata je oster, svetlobno močan in dovolj majhen za diskretno uporabo. Omogoča vam odlične rezultate tudi pri šibki svetlobi, pa naj gre za snemanje vlogov ali živahno spontano sliko.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

279,00 €

NIKKOR Z 40mm f/2 zajame fotografije in videoposnetke s čudovitimi podrobnostmi, globino in barvami. Naravni kot zajema tega objektiva je kot nalašč za portrete brez poziranja, razgovore in podajanje navodil v obliki videoposnetkov. Če vanje ne bo uperjen velik objektiv, se bodo vaši motivi vedli naravneje, ta model pa je tako majhen in lahek, da ga lahko uporabite celo za snemanje privlačnih prvoosebnih pogledov.

Odlična izostritev, mehko ozadje

Pritegnite pozornost na motiv s čudovitim mehko zamegljenim ozadjem. Velik premer bajoneta Z in zaslonka f/2 z zaobljeno odprtino in devetimi lamelami ustvarjata učinek mehkega ozadja, s katerim vaše slike zares izstopajo. Umetniška sijajnost še nikoli ni bila lažja.

Odličen za bližnje posnetke

Ta objektiv zagotavlja osupljivo ostrino tudi od blizu, pa naj gre za portrete ali zaporedja bližinskih posnetkov v videoposnetku z navodili. Ker je najmanjša razdalja ostrenja samo 0,29 m, lahko optimalno ostrite tudi, če je fotoaparat le 29 cm od motiva.

Popolna izbira za videoposnetke

Ali snemate videoposnetke? Ta 40 mm objektiv s fiksno goriščnico omogoča zajem posnetkov z bogatimi podrobnostmi in neslišno ostrenje. Učinek spreminjanja kota zajema pri ostrenju je znatno zmanjšan, tako da lahko ostrino prilagajate brez opaznega vpliva na kot zajema posnetka.

Tišina, prosim

Z uporabo izredno tihega koračnega motorčka in dodatno svetlobo, ki jo zbere bajonet Z, je ostrenje hitro, natančno in neslišno. Odličen za fotografije in še boljši za videoposnetke: izjemno samodejno ostrenje fotoaparata serije Z lahko uporabite, ne da bi vam zvoki ostrenja zmotili poseben trenutek ali pokvarili prizor.


30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: