NIKON Z MC 50 f/2,8 Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON Z MC 50 f/2,8

Koda: 11203

Osupljivi bližinski posnetki. Čudoviti portreti. Sijajni ulični posnetki. Ta kompakten in lahek 50-mm objektiv Micro NIKKOR polnega formata iz serije Z poudari vso lepoto še tako običajnih motivov. Na pravih makro fotografijah bodo majhni motivi in podrobnosti posneti v naravni velikosti z razmerjem 1 : 1, lahko pa ga uporabite tudi za vsakodnevno fotografiranje.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

699,00 €

Objektiv za brezzrcalne fotoaparate NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 ustvari izjemno ostre posnetke, tudi ko je sprednji del objektiva le nekaj centimetrov oddaljen od motiva. Uporabite ga za makro fotografijo v naravni velikosti (1 : 1) in občudujte vse podrobnosti, ki jih razkrijete. Ali pa izkoristite klasično 50-mm goriščno razdaljo in naravno perspektivo za fotografiranje vsega, od portretov do uličnih prizorov.

Sledite svoji radovednosti

Stopite korak nazaj in si razširite perspektivo. Približajte se in izpostavite vse podrobnosti ne glede na to, kaj pritegne vašo pozornost. Izjemna optika in zaobljena zaslonka z 9 lamelami (f/2,8) poskrbita, da je motiv vedno izostren na mehko zamegljenem ozadju.

Bližinski posnetki, ostri kot igla

Vzorci in teksture. Oblike, forme in barve. Ker je najmanjša razdalja ostrenja le 0,16 m, lahko dosežete izjemno natančno izostritev, tudi ko je sprednji del tega makro objektiva okoli 5 cm od motiva. VR v fotoaparatu poskrbi za stabilne posnetke.

Nova perspektiva

Zaradi kompaktne zasnove je ta objektiv kot nalašč za na pot, kjer pride prav njegova majhna teža, ki poenostavi tudi fotografiranje od zgoraj. Od mamljivih fotografij hrane do vrhunskih višinskih posnetkov rož in tlakovanih ulic – poslovite se od utrujenih mišic.

Natančno in preprosto upravljanje

Če ste zunaj in raziskujete ali pa v domači kuhinji: s tem objektivom se boste zlahka poglobili v makro fotografijo ali posneli priložnostne videoposnetke. Z neslišnim nastavnim obročem lahko upravljate zaslonko, ISO in druge nastavitve ter kar na objektivu preklopite med ročnim in samodejnim ostrenjem. Skoraj neslišno ostrenje ne bo prestrašilo žuželk ali živalic.

Zares vsestranski

Od makro posnetkov v naravni velikosti do bolj oddaljenih perspektiv – z objektivom NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 boste dosegli sijajne rezultate v različnih okoliščinah. Je kompakten, lahek ter sijajno uravnotežen, tako pri fotoaparatih serije Z polnega formata kot tudi pri fotoaparatih formata DX.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: