CANON EF-M 15-45 IS STM Poglej v polni velikosti
Canon

CANON EF-M 15-45 IS STM

Koda: 9257

Ta majhni, vsestranski objektiv s povečavo 15–45 mm, ki ga preprosto prenašate s seboj, je idealen za fotografije ali filme, saj z njim lahko posnamete vse od osupljivih pokrajin in čudovitih portretov do hitrega dogajanja. Popoln spremljevalec za uporabnike fotoaparata EOS M. 

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

quantity up quantity down

279,00 €

 

Prednosti

  • Vsestransko snemanje, ki je popolno za uporabnike fotoaparata EOS M
  • Lahko, zložljivo in elegantno ohišje za preprosto prenašanje
  • Enostavno snemajte filme tekoče in brez vidnih učinkov tresenja
  • Optični stabilizator slike za kot britev ostro sliko
  • Ujemite spontane trenutke s hitrim samodejnim ostrenjem

 

Podrobne značilnosti 

Vsestransko snemanje, ki je popolno za uporabnike fotoaparata EOS M

Ta visokokakovostni objektiv s povečavo ter 15–45 mm goriščno razdaljo in okroglo zaslonko s 7 lopaticami je idealen za ustvarjalne posnetke. Zajemite vse od osupljivih pokrajin in čudovitih portretov z gladko zameglitvijo ozadja do hitrega dogajanja.

Lahko, zložljivo in elegantno ohišje za preprosto prenašanje

Objektiv ima 3 elemente asferične leče, s katerimi kljub izjemno kompaktni zasnovi zagotavlja visoko kakovost slike, poleg tega pa ga preprosto vzamete s seboj na potovanje. Majhno, zložljivo ohišje, ki tehta samo 130 g in je dolgo samo 44,5 mm, ima elegantno aluminijasto zunanjost, ki se ujema s fotoaparatom EOS M.

Enostavno snemajte filme tekoče in brez vidnih učinkov tresenja

Tehnologija koračnega motorja STM zagotavlja stalno skoraj neslišno ostrenje v načinu filma, zato bodo vaši filmi tihi in tekoči.

Optični stabilizator slike za kot britev ostro sliko

Tresenje fotoaparata ni več težava. S Canonovo tehnologijo stabilizacije slike v 3,5 koraka lahko snemate kot britev ostre slike brez opaznega povečanja zamegljenosti, tudi če snemate pri polni povečavi ali iz roke pri šibki svetlobi.

Ujemite spontane trenutke s hitrim samodejnim ostrenjem

Snemanje čudovitih fotografij je povsem preprosto zaradi hitrega sistema natančnega samodejnega ostrenja. Prevzemite nadzor s stalno ročno preglasitvijo ostrenja, s katero lahko kadar koli prilagodite ostrenje.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: