CANON RF 24-105 f/4-7,1 IS STM Poglej v polni velikosti
Canon

CANON RF 24-105 f/4-7,1 IS STM

Koda: 10852

Z večnamenskim objektivom, ki vas popelje v svet Canonovega brezzrcalnega sistema polne velikosti EOS R, zajemite najboljše vsakdanje trenutke.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

quantity up quantity down

509,00 €

Ujemite najboljše vsakdanje trenutke

Uživajte vse prednosti serije fotoaparatov EOS R s polno goriščno razdaljo skupaj s prilagodljivim ter večnamenskim objektivom 24–105 mm z vgrajenim optičnim stabilizatorjem slike, ki poskrbi za mirne fotografije in videoposnetke.

Obdelava slik naslednje generacije

Kakovost polnega formata, optični stabilizator slike s 5 koraki, hitro in gladko samodejno ostrenje, kombinirano ostrenje in obroč za nadzor objektiva za intuitiven in prilagojen nadzor nad nastavitvami fotoaparata.

Vsestranska kakovost slike polnega formata

Oglejte si celotno zgodbo; epske panorame, najmanjše podrobnosti, čudovite portrete in spontane trenutke. Snemajte na razdalji 13 cm z 0,5x makro osrednjo izostritvijo in z optičnim stabilizatorjem slike s 5 koraki fotografirajte iz roke.

Odlično za fotografije in filme

Sledite subjektom in pri snemanju filmov dosegajte nemoteno in naravno ostrenje zahvaljujoč tihemu motorju STM, ki objektivu omogoča snemanje osupljivih fotografij in videoposnetkov.

Popoln objektiv za vsakodnevno uporabo

En objektiv z ogromno možnostmi. Zahvaljujoč lahki in kompaktni zasnovi, ki znaša le 395 g, lahko svojo brezzrcalno dogodivščino polne velikosti pričnete s praktično povečavo.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: