CANON RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM Poglej v polni velikosti
Canon

CANON RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM

Koda: 11343

Začnite odkrivati brezzrcalni fotoaparat EOS R APS-C z objektivom, ki bo izpolnil vse vaše zahteve glede zajemanja fotografij in videoposnetkov. Objektiv RF-S 18-45 mm F4.5-6.3 IS STM je lahek in majhen ter ponuja optični stabilizator slike s 4 koraki in priročen razpon povečave 18–45 mm, s katerim boste vsakič dosegli odlične rezultate.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

365,00 €

Ujemite vsakodnevne trenutke z objektivom, ki je popoln za ustvarjanje čudovitih fotografij in videoposnetkov. Objektiv APS-C za družino fotoaparatov EOS R s priročnim razponom povečave in ostrenjem na majhni razdalji je popoln za vsakodnevna dogajanja. Majhen, lahek in tih objektiv z optičnim stabilizatorjem slike s 4 koraki prinaša dodatno vsestranskost za odpravljanje tresenja fotoaparata tudi v šibki svetlobi.

Popoln objektiv za začetno raziskovanje

Ujemite življenje v vsej njegovi veličini s kompaktno povečavo APS-C za družino fotoaparatov EOS R, ki nudi razpon povečave 29–72 mm (ekvivalentno 35 mm). Popoln je za potovanja, družino ali celo snemanje vlogov in ga lahko preprosto pospravite v torbo svoje opreme.

Ostre in stabilne slike ter videoposnetki iz roke

Ko imate na voljo stabilizator slike s 4 koraki, ne potrebujete bliskavice. S tem objektivom boste lahko zanesljivo in mirno fotografirali, saj vam ponuja še več izravnave, ko ga uporabljate z združljivimi fotoaparati.

Tekoče in tiho ostrenje z ustvarjalnim nadzorom

Motor STM omogoča tekoče, tiho in natančno ostrenje, krožna zaslonka f/4,5–6,3 s sedmimi lopaticami pa je popolna za ustvarjanje umetniških neizostrenih poudarkov ali zameglitve.

Raziskujte z ročnim ostrenjem

Z večjo povečavo v načinu MF upravljajte ročno in se približajte dogajanju. Je popolna rešitev za zajemanje čudovitih podrobnosti subjektov in omogoča, da se z 0,25-kratno povečavo dogajanju približate tudi do 15 cm.

Lahek in majhen – popoln za vsak dan

Objektiv RF-s 18-45mm F4.5-6.3 IS STM in brezzrcalni fotoaparat EOS R APS-C skupaj tehtata manj kot enakovredni fotoaparat DSLR. Manjša teža pomeni, da lahko fotografirate dlje in nikoli ne zamudite nobenega trenutka.


30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: