CANON RF 28-70mm f/2.8 IS STM Poglej v polni velikosti
Canon

CANON RF 28-70mm f/2.8 IS STM

Koda: 12158

S tem lahkim, kompaktnim in raznolikim standardnim objektivom s povečavo, ki se ponaša s hitro zaslonko, tehnologijo stabilizacijo slike in funkcijami za snemanje filmov.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 349,00 €


SEE THE DIFFERENCE

Pustite svoji ustvarjalnosti prosto pot s kompaktnim, lahkim in visokokakovostnim objektivom za fotoaparate s povečavo, ki je odlična izbira za potovanja ter fotografiranje portretov in pokrajin. Hitra zaslonka f/2,8 in 5,5 korakov optične stabilizacije slike poskrbijo, da se ta fotoaparat izvrstno odreže v slabi svetlobi, zahvaljujoč zaščiti pred vremenskimi vplivi pa je to tudi objektiv, ki ga boste želeli uporabljati vsak dan.

JE TO NAJBOLJŠI OBJEKTIV FOTOAPARATA ZA VAŠ BREZZRCALNI FOTOAPARAT CANON?

Majhna, hitra in lahka zasnova s povečavo f/2,8 28–70 mm za fotoaparate polnega formata z IS in zaščito pred vremenskimi vplivi. Prava izbira za potovanja, fotografiranje portretov in vsakodnevno ustvarjalnost.

Odkrijte svojo ustvarjalnost s hitro zaslonko f/2,8

S hitro zaslonko f/2,8, ki vas spodbuja k delu v pogojih šibke svetlobe in osamitvi predmeta s čudovito majhno globino polja, lahko naredite korak naprej pri svojem ustvarjalnem fotografiranju.

Majhna. Lahka. Vedno z vami

Zahvaljujoč zasnovi z nastavkom RF in pametnemu zložljivemu mehanizmu je objektiv RF 28-70mm F2.8 IS STM dolg samo 92,2 mm in tehta manj kot 500 g. Zaščita pred vremenskimi vplivi za še boljšo zaščito.

Zajemajte ostre slike z izjemno stabilnostjo.

Z zmogljivim stabilizatorjem slike s funkcijo 5,5 koraka1 lahko zajemate stabilne slike kar pri fotografiranju iz roke, in to celo ob daljših hitrostih zaklopa. Asferični elementi objektiva in elementi z zelo nizko razpršitvijo zagotavljajo neverjetno ostrino.

Zajemajte fotografije in videoposnetke z odličnim nadzorom.

Z izjemno tihim motorčkom STM za hitro zajemanje fotografij in izjemno gladko prehajanje pri ostrenju ponuja kinematografsko ustvarjanje s popravljanjem ostrenja pri snemanju videoposnetkov in natančnim samodejnim ostrenjem.

Z intuitivnim zaupanjem se osredotočite le na trenutek.

Z obročem za nadzor/ostrenje lahko med fotografiranjem hitro prilagajate hitrost zaklopa, zaslonko ali ISO. Za popolnoma ročno upravljanje pa ste s stikalom za samodejno ostrenje (AF)/ročno ostrenje (MF)/upravljanje (CONTROL) vi tisti, ki sprejemate odločitve.

Maximum Aperture
f/2.8
Minimum Aperture
f/22
Lens Mount
Canon RF
Lens Format Coverage
Full-Frame
Angle of View
75° to 34°
Minimum Focus Distance
9.4" / 24 cm
Maximum Magnification
0.24x
Optical Design
15 Elements in 12 Groups
Diaphragm Blades
9, Rounded
Focus Type
Autofocus
Image Stabilization
Yes
Filter Size
67 mm (Front)
Dimensions (ø x L)
3 x 3.6" / 76.5 x 92.2 mm
Length at Maximum Extension
5.5" / 138.9 mm
Weight
1.1 lb / 495 g

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: