NIKON Z 24-70mm f/2.8 S Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON Z 24-70mm f/2.8 S

Koda: 10347

Spoznajte vsestranskost svetlobno močnega 24–70-mm zoom objektiva v presenetljivo kompaktnem ohišju. Izpopolnjena optika in obsežna zaščita pred vremenskimi vplivi zagotavljata, da je ta objektiv polnega formata za brezzrcalni sistem pravo delovno orodje za vsako svetlobo.  

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

quantity up quantity down

2 349,00 €

 

Osupljive podobe. Prepričljive zgodbe.

S profesionalnim standardnim zoom objektivom, ki se prilagaja vam, ostanete osredotočeni na zgodbo. Ta 24–70 mm objektiv z zaslonko f/2,8 razkrije natančne podrobnosti ter pri fotografiranju od blizu daje rezultate, kot jih pri objektivu s takim obsegom goriščne razdalje še niste videli. Parametre fotografiranja lahko določate neposredno na objektivu. S trpežno zasnovo pa je pripravljen na vse lokacije.

Resnična globina

Velik premer bajoneta Z in zanesljiva zaslonka f/2,8 z zaobljeno odprtino z devetimi lamelami prinašata navdušujoče rezultate pri vsaki svetlobi. Ustvarite lahko krasne učinke žarečih zvezd. In mehko ozadje naravnega videza z elegantnimi prehodi do robov kadra.

Neverjetne fotografije od blizu

Ostrina je izjemna in na kratkih razdaljah neprekosljiva. Ker je najmanjša razdalja ostrenja v celotnem območju zooma zgolj 0,38 m, lahko nadzorujete kader, čisto od blizu do neskončnosti.

Poslovite se od notranjega odboja

Celo točkovni viri svetlobe so upodobljeni natančno, kar omogoča zasnova s 17 elementi v 15 skupinah. Nanokristalna prevleka in prevleka ARNEO preprečujeta podvojene vire svetlobe in notranji odboj, ki jih povzroča osvetlitev iz več smeri.

Več svetlobe. Več svobode.

Reportaže. Poroke. Reklame. Ne glede na temo fotografiranja so vsi deli prizora upodobljeni z realistično jasnostjo. Celo zvezde in mestne luči so prikazane kot jasno zaobljene točke. Ko zgodba vključuje tudi videoposnetke, lahko izkoristite prednost natančnega upravljanja globinske ostrine kar na objektivu.

En objektiv. Praktično vsaka lokacija.

Objektiv je popolnoma zatesnjen in primeren za vsakodnevno profesionalno uporabo v vseh vremenskih razmerah. Fluorova prevleka odbija vodo, prah in umazanijo, ne da bi se pri tem zmanjšala kakovost slike

 

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: