CANON EF 500mm 4 L IS II Poglej v polni velikosti
Canon

CANON EF 500mm 4 L IS II

Koda: 6743

GARANCIJA DVE LETI!

EF 500 mm f/4L IS II USM je super telefoto objektiv z visoko povečavo, ki vključuje stabilizator slike. Popoln je za fotografiranje divjadi, narave in športa na terenu.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

9 190,00 €

  • Zmogljiv 500 mm objektiv
  • Fluoritni elementi in elementi z zelo nizko razpršitvijo
  • Hitra zaslonka z največjim razmerjem f/4
  • Krožni USM za hitro samodejno ostrenje
  • Stabilizator slike s 4 koraki
  • Zaščitni fluorov premaz na sprednjih in zadnjih elementih
  • Najmanjše ostrenje na 3,7 m
  • Zaslonka z 9 lopaticami
  • Napajano ostrenje za video
  • Odpornost na prah in vlago
 
Profesionalna kakovost slike in velika povečava
 



Kompakten in lahek super telefoto objektiv
Ohišje objektiva EF 500 mm f/4L IS II USM je izdelano iz lahke zlitine magnezija in titana, ki zagotavlja manjšo težo brez izgube vzdržljivosti in kakovosti izdelave.

Napredna optična zasnova
Optična zasnova vključuje fluoritne elemente in elemente objektiva z zelo nizko razpršitvijo za odpravljanje aberacij in popačenosti. Hitra največja zaslonka f/4 omogoča uporabo Canonovega nastavka EF 2,0x III, obenem pa ohranja samodejno ostrenje za fotoaparate družine EOS-1.

Hitro in tiho samodejno ostrenje
Obroč USM (ultrazvočni motor) z ultrazvočnimi vibracijami poganja izredno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. K hitremu samodejnemu ostrenju pripomorejo tudi hiter CPU in optimirani AF algoritmi. Elektronska stalna ročna preglasitev ostrenja je na voljo brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja.

Stabilizator slike
Vgrajen stabilizator slike omogoča ročno fotografiranje pri največ za 4 korake nižji hitrosti zaklopa kot običajno brez tresenja fotoaparata. Več načinov stabiliziranja slike izboljšuje kakovost slike pri obračanju.

3. način stabiliziranja slike
Nov 3. način aktivira stabiliziranje slike samo med osvetlitvijo, zato je najbolj primeren za fotografiranje hitrega dogajanja, še posebej v primerih, ki je zahtevano obračanje fotoaparata.

Izboljšana kakovost fotografij s premazom SWC
Canonov patentiran premaz elementa objektiva, ki je pod valovno dolžino svetlobe, zmanjšuje podvajanje slike in učinek bleščanja, ki ju povzročajo notranji odsevi. S tem, ko premaz odstrani vzrok, zmanjša odseve in pripomore k ostrejšim, jasnejšim slikam.

Napajano ostrenje
EF 500 mm f/4L IS II USM vključuje napajano ostrenje z dvema hitrostma, ki omogoča prilagajanje ostrenja z gladko stalno hitrostjo – popolno za snemanje videa.

Kakovost družine L
Družina L je Canonova vodilna družina profesionalnih objektivov, ki predstavlja najboljše v natančno zasnovani optiki EF. Objektivi družine L združujejo izjemno zmogljivost s preprosto uporabo, poleg tega pa so odporni na prah in vlago.

Dodatna oprema
EF 500 mm f/4L IS II USM dobite z nastavkom (ET-138 WII), pokrovom (E-163B) in torbico za objektiv 500 B.

  • Namen: za Canon

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: