NIKON Z MC 105mm F/2.8 VR S Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON Z MC 105mm F/2.8 VR S

Koda: 11125

Ta izjemno kompakten, svetlobno močan, oster in stabilen 105-milimetrski objektiv Micro NIKKOR serije Z je mojster fotografije v naravni velikosti. Izkoristite lahko brezhibno ostrenje, čudovito zaobljen učinek mehkega ozadja in stabilno fotografiranje iz roke. Z razmerjem reprodukcije 1 : 1 je popolna izbira za fotografa, ki se osredotoča na resničnost življenja.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 099,00 €

Ta 105-milimetrski objektiv S-Line za brezzrcalne fotoaparate omogoča nove ravni globine in jasnosti za makro in bližinsko fotografiranje. Zaradi neverjetne sposobnosti zbiranja svetlobe in ostrenja sta ostrina in kontrast izjemna, prav tako pa tudi učinek mehkega ozadja. Prefinjeni bližinski posnetki. Čarobni portreti. Od fotografiranja do snemanja videoposnetkov – motiv boste lahko izpostavili kot še nikoli prej.

Čudovita mehka ozadja

Ta makro objektiv omogoča ustvarjanje slik z izjemno globino. Velik premer bajoneta Z in zaslonka f/2,8 z zaobljeno odprtino in devetimi lamelami omogočata idealno zaokrožen in naraven učinek mehkega ozadja. Ujeli boste lahko realistične bližinske posnetke s pravim značajem.

Jasno na vseh razdaljah

Ostrina je vrhunska od čisto blizu pa do neskončnosti. Nikonovi protiodsevna prevleka ARNEO in nanokristalna prevleka preprečujeta podvojene vire svetlobe in notranji odboj. Funkcija zmanjšanja tresljajev v objektivu (VR) deluje skupaj z VR v fotoaparatu in zagotavlja stabilne posnetke iz roke tudi pri šibki svetlobi.

Hitro in brezhibno ostrenje

Območje izostritve ostane ostro tudi pri fotografiranju z majhno globinsko ostrino. Vrhunska optična zgradba izjemno zmanjša barvne proge, kar sistemu AF omogoča, da ostri z neverjetno hitrostjo in natančnostjo.

Natančnost od blizu

Razkrijte skrivnost rože, ko je svetloba ravno prava. Poudarite prefinjene podrobnosti, ki odlikujejo izdelek. Najmanjša razdalja ostrenja le 0,29 m omogoča natančno izostritev čisto od blizu. Omejitev ostrenja AF omogoča hitrejše lovljenje motivov v razponu 0,29–0,50 m.

Vedno realističen

NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S je optimiziran za makro in bližinsko delo ter zagotavlja natančen nadzor parametrov fotografiranja in globinske ostrine kar na ohišju objektiva. Pri ročnem ostrenju lahko obseg ostrenja prilagodite svojemu načinu dela.


30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: