CANON RF 85mm f/2 MACRO IS STM Poglej v polni velikosti
Canon

CANON RF 85mm f/2 MACRO IS STM

Koda: 10826

Zajemite pravi duh subjekta z objektivom, ki ponuja prefinjeno telefoto perspektivo za čudovite portrete, makro ostrenje od blizu in stabilizator slike s 5 koraki za odlično vsestranskost.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

quantity up quantity down

715,00 €

Več kot le osupljivo fotografiranje portretov

S kompaktnim in lahkim glavnim objektivom RF ponesite portrete na novo raven, saj poudari predmete in vas navduši, da odkrijete čudovite podrobnosti in še veliko več.

Idealen objektiv za portrete

Objektiv s 85-milimetrsko goriščno razdaljo je idealen za čudovite portrete, saj s široko zaslonko f/2 ustvarja elegantne rezultate s čudovitim mehkim ozadjem.

Izjemni posnetki vsakič

Nastavek RF zagotavlja izjemno zmogljivost z osupljivimi podrobnostmi na slikah in vgrajenim profilom DLO za optimizacijo objektiva fotoaparata


Približajte se

Z najmanjšo odprtostjo zaslonke f/29 lahko izostrite do 35 cm in 0,5-kratno povečavo ter odkrijete natančne podrobnosti in zajemate fotografije z vrhunsko ostrino od roba do roba.

Majhen in lahek

Objektiv tehta samo 500 g in je nevpadljiv ter kompakten, poleg tega pa meri le 78 x 90,5 mm, zato ga lahko enostavno vzamete s seboj in si zagotovite dodatne ustvarjalne priložnosti.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: