Nikon

NIKON Z 800mm f/6,3 VR S

Koda: 11302

Uživajte v svobodi prenosnega super teleobjektiva in izjemne kakovosti slike. Ta vzdržljiv objektiv NIKKOR Z polnega formata ponuja 800 mm dosega v ohišju, ki je tako lahko, da ga je mogoče uporabljate brez stativa. Fotografirajte tekoče in tiho pri dolgih razdaljah. S stabilnim fotografiranjem iz roke razširite svoje ustvarjalne možnosti.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

7 299,00 €

Manj teže. Več doživetij. Fotografirajte iz roke. Ta super teleobjektiv linije S približa dinamičnost oddaljenih motivov z navdušujočo jasnostjo, pa naj gre za lov na orle ali krožeča letala. Edinstveno prenosljiv objektiv, ki se ponaša z izjemno hitrim, tekočim in zanesljivim delovanjem AF, optični VR v objektivu pa poskrbi za stabilne posnetke. Naj gre za fotografije ali videoposnetke – rezultati bodo vedno izjemni.

Fotografirajte oddaljene motive

Podrobnosti na ptičjem krilu. Dim pnevmatik na ovinku. Z 800-milimetrsko goriščno razdaljo boste neverjetno blizu oddaljenim motivom. Doseg lahko razširite do 1120 mm s TELEKONVERTERJEM Z TC-1,4x ali 1600 mm s TELEKONVERTERJEM Z TC-2.0x.

Fotografirajte iz roke

Ta 800-milimetrski objektiv z lahko zasnova, ki jo omogoča uporaba bajoneta Z in fazne Fresnelove (PF) leče, je prava izbira za pogumne! Snemite ga s stativa in panoramsko fotografirajte kar iz roke ali pa izberite drznejše kote. Ujemite posnetke, ki jih prej niste mogli.

Uravnoteženo fotografiranje

Težišče tega objektiva je bližje ohišju fotoaparata, zato je lažje panoramsko fotografirati in se ustaviti, kjer želite. Spremljate lahko celo neenakomerno se premikajoče motive, kar je bilo v preteklosti nemogoče pri tej goriščni razdalji.

Vedno osredotočen

Z vrhunsko optično zmogljivostjo tega objektiva lahko izpostavite še najmanjše podrobnosti motivov, ki jih je težko zajeti. Zajem motivov je bliskovit, sledenje pa izjemno vztrajno. Posnetek boste zajeli tudi v najtežjih pogojih, pa naj gre za pršenje snega z oddaljenih smuči ali sledove reakcijskega letala.

Izjemna ostrina

Posebej oblikovana fazna Fresnelova (PF) leča in Nikonova nanokristalna prevleka znatno zmanjšata podvojene vire svetlobe in notranji odboj. Nikonovo ED- in SR-steklo nadzoruje barvne aberacije od sredine do roba slike.

Hiter, tekoč in stabilen

AF je hiter, natančen in nadvse tih – sledenje je tekoče ne glede na to, ali fotografirate prerivanje dirkalnih bolidov ali oddaljene divje živali. Pri uporabi z Nikonovimi brezzrcalnimi fotoaparati, ki podpirajo sinhronizirani VR, lahko pridobite do 5,5 stopnje zmanjšanja tresljajev.

Filmski

Panoramski posnetki iz senc okoli ptičjega gnezda do s soncem obsijanega neba – izjemno stabilen nadzor zaslonke omogoča snemanje filmskih prizorov z naravnimi prehodi svetlosti. Učinek spreminjanja kota zajema med ostrenjem je odpravljen, tako da lahko prilagajate ostrino in ohranite želeni kader.

Absolutna profesionalnost

NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S vam zagotavlja prednost na terenu. Lahko, a vzdržljivo ohišje je pripravljeno za še tako zahtevna potovanja, priznana Nikonova ergonomska zasnova pa postavlja kontrolnike, ki jih potrebujete, točno tja, kjer jih pričakujete. Delovanje je skoraj neslišno, tako da imate popoln nadzor nad okoljem.

 


30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: