CANON RF 800mm F5.6L IS USM Poglej v polni velikosti
Canon

CANON RF 800mm F5.6L IS USM

Koda: 11789

Z osupljivim 800-milimetrskim super telefoto objektivom lahko zapolnite sliko z izjemno natančnostjo. Objektiv je zasnovan za fotoaparate EOS R in je namenjen fotografom divjih živali in športa, ki iščejo brezkompromisno zmogljivost v vseh razmerah.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

19 999,00 €

PREMIKAJTE MEJE IN POSTAVITE NOVE STANDARDE

Preprosto se lahko približate oddaljenim predmetom in jih postavite na sredino svojega posnetka s tem osupljivim super telefoto objektivom. Z osupljivimi 800 mm, 4,5-stopenjskim stabilizatorjem slike in izjemno največjo odprtostjo zaslonke F5,6 boste z njegovo lahko zasnovo in natančno vodljivosti vedno korak pred posnetkom.

Premikajte meje zmogljivosti

Objektiv RF 800mm F5.6L IS USM vas bo navdušil. Od hitre zaslonke F5,6 in 4,5-stopenjskega stabilizatorja slike* za preprosto upravljanje do fluoritnih elementov ter elementov UD in Super UD z naprednimi premazi – postavlja nove standarde na področju optične odličnosti.
* V kombinaciji s stabilizatorjem slike v ohišju.

Zanesljivo upravljanje

To je Canonov najlažji in najkrajši objektiv serije L z dolžino 800 mm, kar omogoča napredna optična zasnova. Optimirana porazdelitev teže vzbuja zaupanje, stalno ročno ostrenje pa je vedno na voljo za natančen nadzor samodejnega ostrenja.

Vzdržljiv in odziven za vsako nalogo

Zasnova serije L daje prednost uporabnosti. Lahko ohišje iz magnezijeve zlitine s toplotno izolirano barvo ščiti optiko v notranjosti, medtem ko fluor na zunanjih elementih odbija prah in vlago.

Izdelano za serijo EOS R

Objektiv RF 800mm F5.6L IS USM je na vrhu Canonove ponudbe objektivov. Mehanizem zaslonke v korakih po 1/8 in najmanjšo razdaljo ostrenja 2,6 m omogoča izjemno prilagodljivost pri fotografiranju, sistem IS pa deluje z vgrajenim stabilizatorjem slike ter tako zagotavlja še boljšo stabilnost.

Naredite po svoje in prevzemite nadzor

Objektiv RF 800mm F5.6L IS USM ima številne možnosti po meri z ter dve prednastavitvi ostrenja in prilagodljiv gumb za zaustavitev samodejnega ostrenja. Popolnoma je združljiv z nastavki RF, smer ostrenja pa lahko celo spremenite, da se ujema s tem, kar ste vajeni.

Focal Length
800mm
Maximum Aperture
f/5.6
Lens Mount
Canon RF
Lens Format Coverage
Full-Frame
Focus Type
Autofocus
Image Stabilization
Yes
Filter Size
52 mm (Drop-In)
Maximum Aperture
f/5.6
Minimum Aperture
f/64
Lens Mount
Canon RF
Lens Format Coverage
Full-Frame
Angle of View
3° 5'
Minimum Focus Distance
8.5' / 2.6 m
Maximum Magnification
0.34x
Optical Design
26 Elements in 18 Groups
Diaphragm Blades
9, Rounded
Focus Type
Autofocus
Image Stabilization
Yes
Tripod Collar
Fixed and Rotating
Filter Size
52 mm (Drop-In)
Dimensions (ø x L)
6.4 x 17" / 163 x 432 mm
Weight
6.9 lb / 3140 g

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: