NIKON Z 600mm f/6.3 VR S Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON Z 600mm f/6.3 VR S

Koda: 11859

Naj gre za fotografije ali videoposnetke – z objektivom s fiksno goriščnico NIKKOR Z 600mm f/6.3 VR S boste ujeli hitrost, moč in slog oddaljenih motivov. Lahek in uravnotežen za fotografiranje iz roke. Čisti in jasni posnetki pri vsaki zaslonki.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

5 799,00 €

Oster tudi s telekonverterjem

Zagotovljene so vrhunske podrobnosti in jasnost, tudi če fotografirate naravnost v sončni zahod ali s telekonveterjem. Stekla SR in ED omejujejo aberacije in barvne napake. Nanokristalna prevleka preprečuje podvojene vire svetlobe ter notranji odboj.

Samodejno ostrenje, ki brezhibno sledi

Od letalskih zvijač do ptic v letu ali bežnega trenutka stika z očmi. Ta superteleobjektiv sledi motivu in ga skoraj neslišno izostri: popolna izbira za ptice in divje živali ali če snemate videoposnetke.

Do 6-stopenjska VR za stabilne posnetke pri šibki svetlobi

Ali fotografirate v mraku, ob zori ali v gosto poraščenem gozdu? Optično zmanjšanje tresljajev (VR) v objektivu zagotavlja stabilizacijo, enakovredno fotografiranju s 5,5 stopnje manj ali 6,0 stopnje pri fotoaparatu serije Z, ki podpira sinhronizirani VR.

Najlažji 600-mm objektiv s fiksno goriščnico v svojem razredu

Ta dolgi objektiv tehta približno 1470 g (z nastavkom za stativ) in njegovo težišče je bližje ohišja fotoaparata, zato se tekoče premika z vami. Kot nalašč za panoramske posnetke ali uokvirjanje bližnjega posnetka od zgoraj!

Maximum Aperture
f/6.3
Lens Mount
Nikon Z
Lens Format Coverage
Full-Frame
Minimum Focus Distance
13.1' / 4 m
Focus Type
Autofocus
Image Stabilization
Yes
Tripod Collar
Removable
Filter Size
95 mm (Front)
Dimensions (ø x L)
4.5 x 11" / 114.3 x 279.4 mm
Weight
3.1 lb / 1390 g

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: