CANON EOS R3 Poglej v polni velikosti
Canon

CANON EOS R3

Koda: 11172

CANON GET READY

Obvladajte gibanje kot še nikoli doslej in pridobite do 700€ vračila kupnine. Promocija velja od 15. 3. do 15. 4. 2024. Vse o promociji.

 

 

Brezzrcalni fotoaparat, namenjen profesionalnim fotografom, zagotavlja neprekosljivo hitrost in zmogljivost. Fotoaparat je zasnovan za fotografiranje najhitrejših prizorov. Njegova zasnova omogoča fotografiranje hitro premikajočih se predmetov, v skladu z visokimi zahtevami profesionalnih fotografov pa ga odlikujejo izjemna odzivnost, visoka občutljivost, zanesljivost in vzdržljivost.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

quantity up quantity down

5 799,00 €

 

 

Izjemna hitrost fotografiranja s 30 sličicami na sekundo.

Osrednji del fotoaparata EOS R3 predstavlja popolnoma nov senzor z vgrajenim pomnilnikom in osvetlitvijo od zadaj, ki deluje skupaj z vrhunskim slikovnim procesorjem DIGIC X. Skupaj omogočata zajemanje izjemno kakovostnih datotek RAW pri neverjetni hitrosti 30 sličic na sekundo s polnim sledenjem samodejnega ostrenja/samodejne osvetlitve.

Zaradi osupljive hitrosti novega senzorja fotoaparata je mogoče tudi na novo opredeliti zmogljivosti elektronskega zaklopa. Sinhronizacija bliskavice je mogoča ob uporabi zunanje bliskavice Speedlite, popačenje hitro premikajočih se predmetov pa je skoraj odpravljeno.

EOS R3

Obvladovanje gibanja.

Zmogljivost fotoaparata EOS R3, da spremlja premikajoče se subjekte v kadru in so pri tem ves čas natančno izostreni, do zdaj ni bila mogoča. Tudi pri fotografiranju v zapisu RAW s hitrostjo 30 sličic na sekundo naša naslednja generacija samodejnega ostrenja Dual Pixel CMOS AF spremlja subjekte zanesljivo in samozavestno.

Zmožnost spremljanja subjektov smo dvignili na novo raven. Poleg načinov sledenja ljudem in živalim s samodejnim ostrenjem (vključno s pticami), ki so na voljo v naših fotoaparatih EOS R5 in EOS R6, fotoaparat EOS R3 spremlja tudi dirkalne avtomobile in motorna kolesa, torej je popolna izbira za fotografiranje dogajanja v motošportu.

EOS R3

Opazujte. Odzovite se. Odgovorite.

Ste kdaj uporabljali tako napreden fotoaparat, da se vam je zdelo, da vam bere misli? Z našo edinstveno tehnologijo samodejnega ostrenja Eye Control fotoaparat EOS R3 izostri vse, kar gledate. Ta edinstven nadzor nad samodejnim ostrenjem omogoča, da se fotoaparat odzove tako hitro kot vi – hitro odzivanje na nenehno spreminjajoče se prizore.

Z našo revolucionarno tehnologijo stabilizatorja slike (IS) omogoča fotoaparat EOS R3 pri šibki svetlobi do osem korakov zaščite pred tresenjem fotoaparata. Fotoaparat ima vgrajen stabilizator slike s tipalom za premikanje, ki deluje skupaj z optičnim stabilizatorjem slike, vgrajenim v številne objektive z nastavkom RF, da lahko fotografirate iz roke pri zelo šibki svetlobi ali ob uporabi dolgih časih zaklopa za namerno zamegljenost gibanja.

EOS R3

Zasnovan za filme.

Fotoaparat EOS R3 je namenjen snemanju kinematografskih videoposnetkov in fotografiranju. S številnimi funkcijami, ki omogočajo filmarjem nove ravni ustvarjalnosti, lahko fotoaparat zajame prevzorčene videoposnetke 4K ali RAW v notranji pomnilnik na kartico CFexpress. Fotoaparat Canon Log 3 omogoča večji dinamični obseg in možnosti barvnih prehodov.

Odločilnega pomena je, da je enako prepoznavanje predmetov, ki je na voljo fotografom, na voljo tudi snemalcem, zato lahko sledite premikajočim se subjektom v kadru in jih izostrite tudi med delom.

Zasnova za profesionalne fotografe.

Fotoaparat EOS R3 je zasnovan tako, da prenese vse obremenitve vsakodnevne profesionalne uporabe. Trpežno ohišje iz magnezijeve zlitine je zatesnjeno enako dobro kot naši legendarni fotoaparati serije EOS-1D, zato ga lahko uporabljate v zahtevnih pogojih, saj je odporen na prah in vodo. Dve reži za pomnilniške kartice omogočata zapisovanje slikovnih datotek na medije SD ali CFexpress.

Fotoaparat napaja visokozmogljiva baterija LP-E19, ki je enaka kot pri fotoaparatu EOS-1DX III. Tako je zagotovljeno, da lahko fotoaparat EOS R3 uporabljate z obstoječo opremo in uporabite katerekoli nadomestne baterije, ki jih že imate.

Če ste torej že kdaj uporabljali fotoaparat serije EOS-1, vam bo veliko gumbov fotoaparata EOS R3 dobro poznanih. Če pa fotoaparat uporabljate prvič, vemo, da boste navdušeni nad instinktivnim položajem gumbov in ergonomskim ročajem.

Fotoaparat nudi različne možnosti upravljanja, saj sta večnamenski gumb in pametni krmilnik intuitivno nameščena na dosegu vašega palca in tako omogočata popolnoma intuitivno upravljanje. Tri prilagodljive številčnice na fotoaparatu in obroč za nadzor objektiva na vsakem objektivu z nastavkom RF omogočajo enostavno nastavitev hitrosti zaklopa, zaslonke, ISO in izravnave osvetlitve, ko je fotoaparat prislonjen očesu. Fotoaparat EOS R3 je opremljen tudi z vrtljivim zaslonom, ki omogoča preprosto kadriranje iz ustvarjalnih perspektiv.

Napredna povezljivost.

Povezljivost je ključnega pomena za športne in novinarske fotografe. Fotoaparat EOS R3 uporablja žično vtičnico LAN in omrežje Wi-Fi 5 GHz3 za komunikacijo z računalniškimi omrežji, prenosnimi računalniki in mobilnimi napravami, kar omogoča hitro in enostavno izmenjavo slik. EOS R3 je združljiv tudi z našo mobilno aplikacijo za prenos datotek, ki omogoča profesionalnim fotografom dodajanje metapodatkov in prenašanje slik iz pametnega telefona, ko povezava Wi-Fi ni na voljo.

Fotoaparat EOS R3 je opremljen z novim priključkom za dodatno opremo, ki omogoča podatkovno komunikacijo in delovanje nove dodatne opreme, ko je ta pritrjena na fotoaparat.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: