SONY ILCE6400LB (Alpha 6400 kit 16-50) Poglej v polni velikosti
Sony

SONY ILCE6400LB (Alpha 6400 kit 16-50)

Koda: 10381

α6400 je kljub svoji kompaktni velikosti in teži hiter. Ponaša se z razponom funkcij, ki jih pričakujete od modela polnega formata. Ne glede na to, ali snemate fotografije, videoposnetke, ustvarjalne kompozicije ali običajne sebke, bodo slike lepe in jih boste lahko delili z drugimi, ko boste na poti.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 019,00 €

Inovativnost v službi vaše ustvarjalnosti

Sprostite svojo ustvarjalnost z izjemno učinkovitimi in naprednimi funkcijami, kot so samodejno ostrenje oči v realnem času, ki ga omogoča umetna inteligenca, novo visokonatančno sledenje v realnem času, hitro neprekinjeno fotografiranje in snemanje videoposnetkov 4K HDR (HLG).

Zanesljivo samodejno ostrenje za odlične akcijske posnetke

Inovativno samodejno ostrenje, ki odlikuje fotoaparat, hitro in zanesljivo zazna položaj objekta in sledi njegovemu gibanju ter ohranja ostro izostritev.

425 točk samodejnega ostrenja z faznim zaznavanjem

Gosto razporejene točke ostrenja pokrivajo približno 84 % območja slike, kar pripomore k zajemanju objekta. 

Pametno sledenje objektu

Novo razvita tehnologija prepoznavanja objekta, ki jo omogoča umetna inteligenca, obdela ogromno količino podatkov in zazna ter sledi celo hitro premikajočim se objekotm.

S sledenjem v realnem času je ostrenje ves čas zanesljivo

Pri fotografiranju športnih dogodkov in v drugih podobnih okoliščinah, ko se objekti hitro premikajo, je dosledno ostrenje izjemno pomembno, če želite ujeti pomemben, dramatičen trenutek.

Oglejte si lepe slike z neverjetnimi podrobnostmi

Z velikim senzorjem in najnovejšim slikovnim procesorjem lahko fotografirate vse, na kar naletite v svojem vsakdanjiku. Slike so čiste in jasne, barve pa naravne celo pri šibki svetlobi.

Čistejše slike tudi pri šibki svetlobi

Zaradi boljšega zmanjševanja šumov so čistejše tudi slike zatemnjenih prizorov, ko je treba fotografirati z visoko občutljivostjo. Izvirna občutljivost ISO se je povečala na najvišji ISO 32000 (z razširjeno občutljivostjo ISO pri najvišjem ISO 102400 za fotografije). Zmanjševanje šumov je posebej učinkovito v pogostem razponu od srednje do visoke.

Slike upodabljajo to, kar vidite, zato so videti naravne

Algoritmi slikovne obdelave v fotoaparatih polnega formata so tlakovali pot za pristnejšo reprodukcijo barv. Ten človeške kože je videti naravnejši, izboljšana pa je tudi reprodukcija barv, ki krasijo rastline.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: