Canon

CANON EOS RP ohišje

Koda: 11011

Majhen, lahek in intuitiven brezzrcalni fotoaparat polne velikosti za odlično ustvarjanje na poti.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 129,00 €

 

Slika moškega, ki drži fotoaparat

Brezzrcalni fotoaparat s tipalom polnega formata, ki je kompakten, lahek in enostaven za uporabo kjer koli.

"Prava inteligenca, kombinirana z ustvarjalno močjo. Canon EOS RP združuje zmogljivosti brezzrcalnega fotoaparata s tipalom polnega formata v kompaktnem, lahkem ohišju EOS serije R, kar vam omogoča, da svoje ustvarjalne možnosti popeljete na še višjo raven."

 

Dostopen vsakomur

Slika ženske, ki stoji na klifu

Odkrijte, kako navdušenci v celoti izkoriščajo možnosti, ki jih ponuja brezzrcalni fotoaparat s tipalom polnega formata Canon EOS RP, in z objektivoma EF in EF-S ustvarite fotografije, ki jih odlikujeta jasnost in globina.

 

 

 

 

Kompaktno ohišje s hitrejšim in pametnejšim sistemom nameščanja objektiva

Fotografinja pri delu na plaži v Južni Afrik

Canon EOS RP je praktičen in ustvarjalno naravnan brezzrcalni fotoaparat s tipalom polnega formata, ki vam odpira številne možnosti ustvarjanja s pomočjo novih objektivov RF. Zaradi velikega premera nosilca RF, velike hitrosti prenosa in kratke razdalje med tipalom in lečo je to idealno izhodišče za vaš sistem s tipalom polnega formata.

 

Nov standard kakovosti fotografije, posnete s tipalom polnega formata

Slikanje neba ponoči v naravnem okolju

Senzor CMOS s 26,2 milijona slikovnih pik v Canonu EOS RP odlično deluje pri šibki svetlobi, zahvaljujoč procesorju DIGIC 8 in vgrajenemu DLO (Digital Lens Optimizer), ki ustvarjata odlične fotografije neposredno iz fotoaparata.

 

Izberite drugačen pristop k fotografiji

Fotograf pri delu v naravi

Canon EOS RP uvaja novo metodo za uživanje v prednostih fotografiranja s fotoaparatom s tipalom polnega formata. Z adapterjem lahko uporabljate specializirane objektive RF s tipalom polnega formata in široko paleto objektivov EF in EF-S, ne da bi pri tem žrtvovali optično zmogljivost.

 

Delo z EOS brez omejitev

Fotograf zajema fotografije naravnega okolja

Futuristično upravljanje temelji na udobnem oprijemu v značilnem slogu EOS, zaslonu na dotik z visoko ločljivostjo in elektronskem iskalu OLED, vse v lahkem, 485-gramskem ohišju.

 

V trenutku izostrite kjer koli

Slika leva, posneta s fotoaparatom Canon EOS RP

Ostrenje Dual Pixel CMOS zagotavlja večjo površino in najvišjo hitrost samodejnega ostrenja z 0,05 sekunde na 4779 izbirnih točkah ter samodejno ostrenje pri šibki svetlobi vse do –5 EV3. Nastavitev ostrenja za zajemanje zaporednih posnetkov zagotavlja največjo globinsko ostrino slike, medtem ko samodejno ostrenje predela oči ohranja ostrino vaših portretov.

 

Fleksibilnost v fotografiranju in gladko povezovanje

Povežite fotoaparat s svojim telefonom

Fotoaparat ima vse, od uporabe tihega načina do daljinskega upravljanja fotoaparata prek Wi-Fi-ja. Ponuja tudi možnost snemanja s hitrostjo do 5 sličic na sekundo, urejanja fotografij v fotoaparatu ter deljenje posnetkov prek aplikacije Canon Camera Connect.

 

Posnemite filme izjemne kakovosti in stabilnosti

Povezovanje slike fotoaparata

Z različnimi kodeki, ki so enostavni za uporabo in urejanje, lahko brez težav ostrite z Dual Pixel CMOS AF in snemate stabilne videoposnetke s funkcijo Movie Digital IS v kakovosti do 4K. LCD-zaslon na dotik Vari-Angle zagotavlja stabilnost in dober pogled na osebo, medtem ko vhoda za mikrofon in slušalke zagotavljata popoln nadzor zvoka.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: