SONY ILCE7RM5 Poglej v polni velikosti
Sony

SONY ILCE7RM5

Koda: 11900

Fotoaparat α7R V zagotavlja novo namensko enoto za obdelavo z UI za izjemno izboljšano prepoznavanje subjektov kot tudi za izjemno kakovost in ločljivost fotografij.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

4 479,00 €

Novi fotoaparat Alpha 7R V nudi ločljivost 61.0 milijonov točk pri fotografiranju, snemanje v ločljivosti 8K ter najučinkovitejšo 8-stopenjsko  stabilizacijo slike, kar je bila kdaj koli na voljo v fotoaparatih Alpha. Tem izjemnim lastnostim se pridružujejo še novi zaslon, ki ga je mogoče premikati po 4 oseh, hitro prenašanje podatkov, visoka raven upravljanja ter popolna integracija v potek profesionalnega dela. Najnovejši Sonyjev fotoaparat je tako idealen za profesionalce, ki potrebujejo vrhunsko orodje za upodabljanje v visoki ločljivosti.

Izboljšano samodejno ostrenje z novo razvito procesno enoto z umetno inteligenco

Alpha 7R V se ponaša z novo generacijo samodejnega ostrenja z naprednim prepoznavanjem subjektov, kar omogoča nova procesna enota z umetno inteligenco, ki vključuje tudi globoko učenje. Vrhunsko delovanje umetne inteligence temelji na podrobnih podatkih o položaju ljudi, kar izjemno izboljša natančnost prepoznavanja subjektov ter omogoča izrabo celotnega potenciala ločljivosti. Alpha 7R V omogoča tudi neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo do 10 slik na sekundo s sledenjem pri samodejnem ostrenju in samodejni osvetlitvi. Dodatno je prepoznavanje subjektov z umetno inteligenco razširjeno na številne nove tipe subjektov, vključno z vozili in insekti .

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: