NIKON AF-S 35/1,8 G ED Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON AF-S 35/1,8 G ED

Koda: 7808

Za zajem brezčasnih, privlačnih slik. Goriščnica 35 mm je odlična izbira, če želite zajeti okolico, ne da bi žrtvovali intimen stik z motivom.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

549,00 €

 

Svetel objektiv formata FX s fiksno goriščno razdaljo 35 mm(kot 52,5-mm objektiv na formatu FX, kadar se uporablja z Nikonovimi DSLR-ji formata DX): Nudi srednjo širokokotno perspektivo, ki je kot nalašč za ulično fotografijo, portrete v naravi in fotografiranje krajine.

Klasična estetika: Za zajem brezčasnih, privlačnih slik. Goriščnica 35 mm je odlična izbira, če želite zajeti okolico, ne da bi žrtvovali intimen stik z motivom.

Velika svetlobna moč f/1,8: Omogoča izjemno gladko zameglitev ozadja, jasno ločitev med motivom in ozadjem, krajši čas zaklopa, jasne posnetke v šibki svetlobi ter svetlo sliko v iskalu.

Vrhunska optična zmogljivost: Točkovni viri svetlobe so reproducirani z najmanjšo mero puščičaste kome. Optična konstrukcija ima eno asferično lečo in eno lečo iz ED-stekla za ostre, kontrastne rezultate.

Visokoločljive slike: Ta objektiv je ustvarjen za sodobna visokoločljiva tipala, zato zagotavlja izjemno čistost in kontrast po celotnem kadru. Z njim boste dobili vrhunske fotografije in visokoločljive videoposnetke.

Kompakten in lahek: Ta objektiv je občutno lažji in kompaktnejši od profesionalnega ustreznika, zato ga boste lahko vedno vzeli s sabo.

Tihi pogon SWM (Silent Wave Motor): Za tiho in hitro samodejno ostrenje.

Najmanjša razdalja ostrenja: 0,25 m.

Dva načina ostrenja: M/A (samodejno ostrenje s prednostjo ročne nastavitve) in M (ročno ostrenje).

 

Goriščna razdalja35 mm
Najbolj odprta zaslonkaf/1,8
Najmanj odprta zaslonkaf/16
Sestava objektiva11 elementov v 8 skupinah (z 1 lečo iz ED-stekla in 1 elementom asferične leče)
Kot zajema63° (44° pri fotoaparatih Nikon formata DX)
Najmanjša razdalja ostrenja0,25 m od goriščne ravnine
Največje razmerje reprodukcije0,24 x
Število lamel zaslonke7 (zaobljena odprtina zaslonke)
Velikost navoja za filter58 mm (P = 0,75 mm)
Premer x dolžina (razdalja od nastavka za objektiv)Največji premer približno 72 x 71,5 mm (razdalja od prirobnice za namestitev objektiva fotoaparata)
TežaPribližno 305 g
Priložena dodatna oprema58-mm zaskočni sprednji pokrovček objektiva LC-58, zadnji pokrovček objektiva LF-4, bajonetna zaslonka HB-70, mehka torbica za objektiv CL-0915
 

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: