NIKON AF-S 24 1,8G ED Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON AF-S 24 1,8G ED

Koda: 10032

Svetel objektiv formata FX s fiksno goriščno razdaljo 24 mm. S tem ultraširokokotnim objektivom s svetlobno močjo f/1,8 lahko preprosto posnamete dinamične slike, ki vas bodo potegnile vase.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

739,00 €

 

Vsestranski objektiv AF-S NIKKOR 24mm f/1.8G ED je popolna izbira za ustvarjanje osupljivih fotografij pokrajine, dramatično arhitekturno fotografijo ali podrobno slikanje mestnih ulic in razsežnih notranjih prostorov.

Svetla zaslonka f/1,8 zagotavlja majhno globinsko ostrino, mehka ozadja in jasne slike pri šibki svetlobi. Najmanjša razdalja ostrenja 0,23 m nudi dodatno vsestranskost, kompaktna in lahka zasnova pa zagotavlja, da je ta objektiv izvrstna izbira za potovanja.

Svetel objektiv s fiksno goriščno razdaljo 24 mm: Ultraširokokotni objektiv formata FX z goriščno razdaljo 24 mm (36 mm, kadar se uporablja z Nikonovim fotoaparatom SLR formata DX). Odlična izbira za fotografiranje pokrajin, arhitekture, notranjih prostorov in mestnih ulic, pa tudi za snemanje videoposnetkov.

Svetla zaslonka f/1,8: omogoča značilne slike z majhno globinsko ostrino in mehkim ozadjem. Izkoristite prilagodljivost pri fotografiranju s krajšimi časi zaklopa, jasne posnetke pri šibki svetlobi in svetlo sliko v iskalu.

Kompaktna in lahka oblika: izjemno prenosljiva zasnova omogoča udobno prenašanje objektiva, tako da je le-ta odlična izbira tudi za potovanja.

Slike visoke ločljivosti: popoln objektiv za fotoaparate D-SLR z visoko ločljivostjo se lahko pohvali z izredno jasnostjo in kontrasti v celotnem kadru. Optična zasnova zagotavlja čudovite slike in videoposnetke.

Izjemna optična zmogljivost: dva elementa iz stekla z izjemno nizko disperzijo (ED) in dve asferični leči zagotavljajo jasne, čudovite slike. Popačenje je dobro nadzorovano, večina vrst napak in barvna disperzija pa so učinkovito odpravljene.

Nanokristalna prevleka: zmanjšuje podvojene vire svetlobe in notranji odboj za bolj jasno sliko tudi pri osvetlitvi od zadaj.

Tihi pogon Silent Wave Motor (SWM): za tiho in natančno samodejno ostrenje.

Najmanjša razdalja ostrenja: 0,23 m. Omogoča fotografiranje od blizu, tako da motivi zapolnijo kader.

Priloženo: bajonetna sončna zaslonka in mehka torbica za objektiv.

 

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: