CANON RF 24mm f/1,8 macro IS STM Poglej v polni velikosti
Canon

CANON RF 24mm f/1,8 macro IS STM

Koda: 11389

Majhen in lahek 24-milimetrski glavni objektiv združuje širok kot s hitro zaslonko, ki zagotavljata ustvarjalno fotografiranje tudi pri šibki svetlobi. Z optičnim stabilizatorjem slike s 5 koraki in tihim samodejnim ostrenjem je odličen tudi za tekoče in visokokakovostne videoposnetke.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

quantity up quantity down

766,00 €

Ostro, svetlo, široko

Od pokrajin do arhitekture vas ta lahek objektiv spodbuja, da raziščete svojo ustvarjalnost in to kar do 14 cm. Stabilizator slike in tiho samodejno ostrenje zagotavljata tudi tekoče in visokokakovostne videoposnetke.

Izjemno ostre širokokotne slike

Z vrhunskim Canonovem nastavkom RF je širokokotni 24-milimetrski glavni objektiv kos vsemu. Kompakten in lahek objektiv ima asferični element in napredne premaze, kar zagotavlja slike visoke kakovosti.

Hitro in svetlo, izjemen pri šibki svetlobi

Najširša zaslonka f/1,8 ima krožno zasnovo z 9 lopaticami, ki se odlično obnese pri šibki svetlobi, s tem lahko ustvarite čudovita neizostrena območja in zamegljeno ozadje.

Izjemno tekoče in mirno

Optični stabilizator slike s 5 koraki1 pri ročnem fotografiranju omogoča daljše hitrosti zaklopa. Ko uporabljate ohišje serije EOS R s stabilizatorjem slike v ohišju pa vam je na voljo spretno snemanje videoposnetkov z večjo stabilizacijo (6,5 koraka).

Hitro in tiho ostrenje za ostre posnetke in jasen zvok

S tihim koračnim motorjem (STM) objektiva RF 24mm F1.8 MACRO IS STM se osredotoči na subjekt in hitro izostri tudi pri fotografiranju hitro premikajočih se subjektov.

Približajte se in pokažite celoten prizor

Najmanjša razdalja ostrenja 14 cm (0,5-kratna povečava ali polovična naravna velikost) vam zagotavlja pravo prednost za ustvarjalni širok kot in vam omogoča, da se v okolju še bolj približate subjektu.

Intuitivno upravljanje na dosegu roke

Objektiv RF 24 mm F1.8 MACRO IS STM ima prilagodljiv obroč za nadzor objektiva, ki omogoča natančno nastavitev vrednosti ISO, zaslonke ali spreminjanje načina samodejnega ostrenja, ter namenski obroč za ostrenje, ki omogoča natančno ročno ostrenje.

 

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: