SONY SEL11F18 Poglej v polni velikosti
Sony

SONY SEL11F18

Koda: 11506

Z 11 mm (35 mm polnega formata: 16,5 mm) goriščne razdalje za dinamične posnetke in zaslonko z največ F1,8 za zameglitev ozadja tehta ta objektiv le 181 g (6.4 oz.). Odlično se ujema s kompaktnimi ohišji APS-C, tako da lahko fotografirate in snemate kjer koli. Opremljen je tudi z dvema linearnima motorjema za natančno samodejno ostrenje za fotografije in filme.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

599,00 €

Globoka in izrazna zameglitev ozadja

Velika zaslonka z največ F1,8 omogoča, da dosežete čudovito zameglitev ozadja na fotografijah. Najmanjše ostrenje 0,12 metra (0,4 čevlja) in 0,2-kratna največja povečava omogočata fotografiranje bližnjih posnetkov z gladko zameglitvijo ozadja. Natančno nadzorovano sferično odstopanje in krožna zaslonka s 7 lopaticami pomembno prispevata k čudoviti zameglitvi ozadja.

Visoka ločljivost na izredno širokem 11 mm vidnem polju

Najsodobnejša optika zagotavlja stalno visoko ločljivost vse do robov slike. Optimalna postavitev treh asferičnih elementov idealno popravlja ukrivljenost polja in zagotavlja odlično ločljivost na celotnem območju slike, tudi pri največji zaslonki. Trije elementi iz ED-stekla (Extra-low Dispersion) učinkovito odpravljajo barvno odstopanje in barvne lise ter zagotavljajo vrhunsko kakovost slike.

Kompakten in lahek za izjemno svobodo fotografiranja

Zaradi kompaktne velikosti in nizke teže je popoln za ohišja fotoaparatov APS-C. Izjemna mobilnost in preprosta uporaba sta odlična za dolgotrajno fotografiranje z roke ali z ročajem. Inovativna kombinacija sferičnih in asferičnih elementov zagotavlja osupljivo optično zmogljivost v objektivu, ki je velik le 66 x 57,5 mm (2-5/8 x 2-3/8 in) in tehta le 181 g (6,4 oz).

Napredno samodejno ostrenje izboljša hitrost ohišja

Zaradi dveh linearnih motorjev nudi ta objektiv z veliko zaslonko hitro in natančno samodejno ostrenje in sledenje. Odzivno samodejno ostrenje in sledenje izkoristi hitrost ohišja, tako da lahko mirno in zanesljivo zajamete tudi hitro ali neenakomerno premikajoče se predmete.

Vsestransko orodje za snemalce filmov

Z 11 mm vidnim kotom in veliko zaslonko F1,8 zlahka zajamete dinamične perspektive objekta na prostranem ozadju s čudovito zameglitvijo ozadja. Napredna optična zasnova zmanjšuje spremembo kota pogleda med ostrenjem in zmanjšuje neželene premike zornega kota v filmih. Ta edinstven in izjemno širok objektiv omogoča tudi uporabo sprednjih filtrov za dodatno ustvarjalno prilagodljivost v najrazličnejših razmerah fotografiranja.

Vrhunsko delovanje in zanesljivost

Ta izjemen objektiv kljub kompaktni velikosti nudi izjemen nadzor in zanesljivost. Ročno ostrenje z linearno odzivnostjo omogoča naraven občutek, gumb za zadržanje ostrenja in stikalo za način ostrenja pa nudita dodatno vsestranskost. Odpornost na prah in vlago zagotavljata zanesljivost tudi v zahtevnih pogojih.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: