SONY SEL35F14GM Poglej v polni velikosti
Sony

SONY SEL35F14GM

Koda: 11677

Sonyjeva najnaprednejša tehnologija je združena v visokozmogljivem objektivu serije E za osupljivo ločljivost in zameglitev ozadja objektiva G Master z izjemno hitrim ter natančnim samodejnim ostrenjem. Za 35 mm objektiv z veliko zaslonko je neverjetno kompakten in je odlična izbira za mobilno uporabo ter visokokakovostne slike.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

quantity up quantity down

1 699,00 €

Izjemno ločljiv, kompakten, glavni 35 mm za vse okoliščine

Dva elementa XA (izjemno asferični) v zasnovi G Master s kratko brezzrcalno hrbtno razdaljo zagotavljata izjemen kontrast in ločljivost v kompaktnem objektivu. Že tako vrhunska optična kakovost objektiva je dodatno povečana z elementom iz ED-stekla (izjemno nizka razpršitev), ki preprečuje barvno odstopanje, in Sonyjevim premazom Nano AR II, ki ohranja izjemno jasnost slike v vseh svetlobnih razmerah.
 

Lahek in kompakten za odlično mobilnost ter uporabo

Kljub dvema natančnima elementoma XA (izjemno asferični) in visoki kakovosti G Master se ta kompaktni objektiv lepo prilega dlani in tehta le 524 g (18,5 oz). FE 35 mm F1.4 GM zagotavlja odlično mobilnost in uporabo v kar najrazličnejših okoljih ter pogojih fotografiranja.
 

Izboljšana zameglitev ozadja G Master in izjemna raznolikost

Elementi XA zmanjšajo obročasto zameglitev ozadja, mehanizem zaslonke z 11 lopaticami poskrbi za skoraj popolnoma krožno zaslonko, tudi če je objektiv široko odprt, natančni nadzor sferičnega odstopanja v fazi zasnove in izdelave pa zagotavlja krasno zameglitev ozadja pri F1.4. Izboljšave pri zasnovi in izdelavi omogočajo najmanjšo razdaljo ostrenja 27 cm (0,89 čevlja) ter največjo povečavo 0,23x.
 

Linearni motorji XD za hitri, natančni, tihi AF in sledenje

Dva izjemna Sonyjeva linearna motorja XD (izjemno asferični) zagotavljata višji potisk in učinkovitost za hitri, natančni in tihi AF ter sledenje, s čimer lahko izkoristite vse prednosti sistema serije E. Vrhunski algoritmi nadzora, zasnovani posebej za linearne motorje XD, zmanjšajo tresljaje ter šum, Sonyjev MF z linearno odzivnostjo pa poskrbi za linearno odzivnost ročnega ostrenja.
 

Profesionalno upravljanje in zanesljivost

Gumb za zaklep ostrenja, obroč za ostrenje in drugi kontrolniki za nemoteno in učinkovito delovanje. Gumb za zaklep ostrenja lahko dodelite drugim funkcijam v meniju ohišja fotoaparata za neposredni dostop do funkcij, ki so ključne za osebno uporabo. Premaz iz fluora na sprednjem elementu z zasnovo, odporno proti prahu in vlagi, zagotavlja visoko zanesljivost v spremenljivih okoliščinah.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: