NIKON Z DX 24mm f/1,7 Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON Z DX 24mm f/1,7

Koda: 11706

Tako svetlobno močan. Tako lahek. Tako vsestranski. Raziščite svojo ustvarjalnost! Objektiv NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 je svetlobno močan, oster in sijajen pri fotografiranju od blizu ter odličen pri šibki svetlobi. S svojo kompaktnostjo in vsestranskostjo je popoln objektiv s fiksno goriščnico za živahne vsakodnevne fotografije.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

319,00 €

Kompakten 24-mm objektiv s fiksno goriščnico

Ta 24-mm objektiv formata DX je širok, vendar ne preširok, in ponuja kot zajema, enakovreden 36 mm na fotoaparatu polnega formata (FX): to je odlična naravna perspektiva za pokrajine, ulično fotografijo, portrete in drugo. Vsestranska zmogljivost, življenjske barve in ostrina ter čudovit učinek mehkega ozadja so popolna izbira za dodatek k opremi poleg standardnega zoom objektiva.

Klasična in vsestranska perspektiva

Pritrdite objektiv s fiksno goriščnico NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 na Nikonov fotoaparat Z formata DX in zagotovili si boste neverjetno dober približek klasične 35-mm perspektive, ki omogoča vrhunsko prilagodljivost kadriranja. Približajte se in zapolnite kader z motivom ali pa ostanite na želenem mestu, da poudarite elemente ozadja in ustvarite slike z več konteksta.

Čudovita mehka ozadja za posnetke, ki izstopajo 

Oblike, barve, luči: velika, naravna mehka ozadja iz tega svetlobno močnega objektiva s fiksno goriščnico poenostavljajo umetniško zameglitev ozadja. Fotografirajte s široko odprto zaslonko pri f/1,7, da izpostavite motive in portrete ali pa da fotografijam in videoposnetkom dodajte občutek globine.

Čiste fotografije pri šibki svetlobi

Velik bajonet Z in široka zaslonka f/1,7 skupaj prepuščata več svetlobe, tako da lahko uporabite majhno vrednost ISO in vseeno dosežete jasne in ostre fotografije v šibki svetlobi. Ali pa uporabite krajše čase zaklopa in zamrznite gibanje, ne da bi žrtvovali svetlost, za izstopajoče posnetje vsakodnevne akcije.

Ustvarjalni bližinski posnetki

Če vaš ustvarjalni navdih sprožijo podrobnosti motiva, vas ta 24-mm objektiv s fiksno goriščnico ne bo razočaral. Najmanjša razdalja ostrenja je 0,18 m, da boste lahko ostre fotografije naredili že, ko je sprednji del objektiva le 12,4 cm od motiva. Skupaj s plitvo globinsko ostrino, ki jo lahko dosežete z zaslonko f/1,7, bodo vaši bližinski posnetki očarali vse gledalce.

Focal Length24mm (35mm Equivalent Focal Length: 36mm)
Maximum Aperturef/1.7
Lens MountNikon Z
Lens Format CoverageAPS-C
Minimum Focus Distance4.7" / 11.9 cm
Focus TypeAutofocus

 

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: