CANON LEGRIA MINI  črna Poglej v polni velikosti
Canon

CANON LEGRIA MINI črna

Koda: 7594

Vaše občinstvo čaka – postavite se na sliko

Pripravite se na nove načine izražanja. Z edinstveno kombinacijo izjemno širokega objektiva, vrtljivega zaslona LCD in vgrajenega stojala vam LEGRIA mini z brezžično povezavo omogoča, da svoje strasti in zanimanja prikažete iz novega zornega kota.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

179,90 €

 

  • Prikažite svoja zanimanja iz novega vidika. Izjemno širok objektiv zagotavlja, da boste vsakič zajeli celoten prizor.
  • Brez težav se pridružite prizoru in uživajte v različnih kotih snemanja z vrtljivim zaslonom LCD in vgrajenim stojalom.
  • Preklapljate lahko med izjemno širokim snemanjem in snemanjem od blizu. Odvisno od prizora, ki ga snemate, lahko zorni kot spremenite z dotikom zaslona.
  • Delite vsebino z vgrajeno brezžično povezavo in upravljajte kamero LEGRIA mini na daljavo iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika.
  • Zajemajte izjemne videoposnetke polne visoke ločljivosti in fotografije z občutljivim tipalom CMOS ter zmogljivim procesorjem DIGIC DV4.

Ne zamudite ničesar

Ujemite svoje strasti in zanimanja, ne da bi kar koli izpustili. Izjemno širok objektiv vam zagotavlja 160° zorni kot pri snemanju videoposnetkov polne visoke ločljivosti in 170° zorni kot pri fotografiranju. Edinstvena kompaktna zasnova pomeni, da je naprava izjemno kompaktna in jo lahko vedno vzamete s seboj.

Postavite se na sliko

Inovativen 6,8 cm (2,7-palčni) vrtljiv zaslon LCD lahko obrnete v stran predmeta ali nazaj in imate tako pred seboj pogled prizora v živo. Zaradi tega je LEGRIA mini popolna za različne sloge snemanja in odlična za to, da na sliko postavite tudi sebe.

Ujemite popolno perspektivo

Prvovrstno vgrajeno stojalo vam omogoča, da ujamete popolno perspektivo za svoj videoposnetek. Stojalo lahko odmaknete ali izvlečete in kamero LEGRIA nagnete do največ približno 60°. To zmanjša potrebo po uporabi stativa.

Preprosto preklapljanje

Poleg snemanja v izjemno širokem zornem kotu lahko s preprostim dotikom kapacitivnega zaslona preklopite na snemanje od blizu. Tako vam je na voljo bolj konvencionalno snemanje, saj se zorni kot zmanjša na 71°.

Povežite se z občinstvom

Vgrajena brezžična povezava omogoča, da vzpostavite povezavo s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom, s čimer se vam odpre množica možnosti izmenjave za prikaz posnetkov občinstvu. Kamero LEGRIA mini lahko tudi upravljate z napravo Android ali iOS, na kateri lahko vidite pogled v živo, začnete/ustavite snemanje in preklopite zorni kot.

Vrhunska kakovost slike

Uživajte v snemanju kristalno jasne slike polne visoke ločljivosti in fotografij s Canonovim sistemom HS. Tipalo CMOS ločljivosti 12,8 milijona slikovnih pik in procesor DIGIC DV4 zagotavljata visoko ločljivost in nizko raven šuma ter preprečujeta premočno ali prešibko osvetlitev tudi na slikah z visokim kontrastom.

Pristen zvok

Naj vaši posnetki zvenijo enako dobro kot so videti. LEGRIA mini prinaša kakovosten stereo mikrofon in funkcijo izbora zvoka za prizor. Ne glede na to, ali snemate glasbeni nastop ali želite znižati raven šuma na izletu, izberite eno od petih vrst prizora in nastavitve zvoka se prilagodijo samodejno.

Obrnite jo po svoje

Ne glede na to, ali snemate videoposnetek naravnost ali obrnjen na glavo, bo funkcija zaznavanja usmerjenosti posnetek obrnila v pravilno smer in vam dala še več možnosti za kot snemanja. Način prezrcaljenega predvajanja obrne posnetke vodoravno, kar je koristno za pregled tehnike – od plesa do izboljšanja zamaha pri golfu.

Sprostite svojo ustvarjalnost

Upočasnjeno in pospešeno snemanje vam omogoča, da posnetek upočasnite na 1/4-kratno hitrost ali ga pospešite na 4-kratno. Z intervalnim snemanjem lahko ustvarite časovni zamik, s katerim bodo vaši videoposnetki še bolj privlačni. Svojo ustvarjalnost lahko še bolj sprostite v načinu kratkega videoposnetka, ki po zajetju fotografije posname še kratek videoposnetek.

 

23 ostalih izdelkov v tej kategoriji: