CANON EOS C70 + RF 70-200 f/2.8 Poglej v polni velikosti
Canon

CANON EOS C70 + RF 70-200 f/2.8

Koda: 11987

CANON PRO BUNDLE

Izboljšajte svoje vizualno pripovedovanje zgodb. Izkusite moč profesionalne hibridne ustvarjalnosti in pridobite do 2000€ vračila kupnine.  Promocija velja od 15. 3. do 16. 9. 2024. Vse o promociji.

 

 

Odkrijte nove razsežnosti filmskega ustvarjanja s Canonovim nastavkom RF in sistemom Cinema EOS.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

8 759,00 €

 

 

Dobrodošli v novi dobi

EOS C70 predstavlja novo generacijo fotoaparatov s sistemom Cinema EOS z nastavkom RF, ki ga odlikuje Canonovo tipalo 4K Super 35mm DGO. S funkcijo za ustvarjanje počasnega snemanja 4K 120P, visokim dinamičnim obsegom ter tipalom CMOS s samodejnim ostrenjem in dvojnimi slikovnimi pikami v kompaktnem ohišju sistem RF začenja povsem novo obdobje fotografiranja. 

Canon Camera
 

 

Nastavek RF. Prihodnost upodabljanja

Nastavek RF velikega premera s kratkim ostrenjem na hrbtni strani in komunikacijo z 12 nožicami zagotavlja ravnovesje med optično in elektronsko inovacijo ter sijajno hitrost samodejnega ostrenja v celotni Canonovi ponudbi objektivov RF.

Moški pri snemanju z EOS C70, kinematografska kamera EOS

 

Vsestransko. Prilagodljivo. Zanesljivo. Vaše novo ogrodje

Fotoaparat EOS C70 je zasnovan na oblikovalskih potezah drugih Canonovih fotoaparatov z nastavkom RF z dodatnimi kontrolniki, zaščito pred okoljskimi vplivi in priročno velikostjo za vaš ustvarjalni proces.

Brezpilotni letalnik s profesionalno kinematografsko kamero, EOS C70

 

Tipalo 4K Super 35 mm DGO za resnično izjemno kakovost slike

Fotoaparat EOS C70 z najsodobnejšim tipalom 4K Super 35 mm in slikovnim procesorjem DIGIC DV7 zagotavlja slike visoke ločljivosti z več kot 16 koraki razpona dinamičnega obsega.

Večkratne oblike snemanja

Dve reži za kartico SD UHS-II omogoča istočasno ali preusmerjevalno snemanje v različnih oblikah zapisa. XF-AVC podpira obliki zapisa ALL-I in Long-GOP, medtem ko snemanje MP4 nudi še več prilagodljivosti.

Vsestranskost objektiva

Objektivi RF nudijo izjemno kakovost in hitrost ter so zasnovani za optimalno delovanje s fotoaparati EOS C70 in EOS serije R. Zelo hitro ostrenje in izjemna optična kakovost, združeni z edinstvenimi funkcijami, kot je obroč za nadzor objektiva, zagotavljajo dodaten nadzor nad nastavitvami. Nastavki sistema EOS R nudijo filmskim ustvarjalcem dodaten ustvarjalen nadzor, saj jim omogočajo uporabo njihovih obstoječih objektivov EF in EF-S. VMESNIK EF-EOS R 0.71x deluje kot vmesnik EF–RF, ki ga lahko uporabite za širok razpon Canonovih objektivov polne velikosti, pri tem pa ohranite enak zorni kot polne velikosti kot pri formatu Super 35 mm.

23 ostalih izdelkov v tej kategoriji: