SONY SEL1670Z 16-70 f/4 Poglej v polni velikosti
Sony

SONY SEL1670Z 16-70 f/4

Koda: 9666

Lahki objektiv z zoomom srednjega razpona odlikujeta priznana optična zmogljivost ZEISS in stalna najširša zaslonka F4 za vrhunsko zmogljivost po celotnem razponu zooma. Objektiv je zaradi linearnega motorja za tekoče in tiho delovanje ter odzivnega samodejnega ostrenja idealen za snemanje videoposnetkov in fotografij v različnih razmerah. Vgrajen ima optični stabilizator slike SteadyShot.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

955,00 €

 

Kompakten in vsestranski objektiv z zoomom kakovosti ZEISS

Kompakten in priročen objektiv z zoomom srednjega razpona z vrhunsko optiko ZEISS in legendarnim premazom T* za fotografiranje različnih predmetov. Razpona zooma 16–70 mm je primeren za večino razmer fotografiranja, zato je objektiv idealen za vsakdanjo fotografijo ali snemanje videoposnetkov.


Prefinjena optika zagotavlja osupljive slike

Štirje asferični elementi, vključno z elementom AA, v kombinaciji s steklenim elementom ED zagotavljajo osupljivo upodabljanje. Linearni motor zagotavlja tekoče in tiho delovanje, ki je idealno za snemanje videoposnetkov in fotografij. Premaz T* še dodatno izboljša zmogljivost tako, da učinkovito odpravlja odseve za vedno jasen in naraven kontrast.


Stalna osvetlitev pri vsaki povečavi

Stalna najširša zaslonka F4 po celotnem razponu zooma zagotavlja enakomerno osvetlitev pri vsaki goriščni razdalji in boljše fotografiranje pri šibki svetlobi. Med povečavo se vam ni treba ukvarjati z odstopanji pri osvetlitvi zaradi zaslonke, zato se namesto tehničnim podrobnostim lahko povsem posvetite sliki.


Vedno ostro in jasno

Vgrajen optični stabilizator slike SteadyShot odpravlja tresenje fotoaparata, ki pri fotografiranju iz roke lahko povzroči zamegljeno sliko. Ostre in jasen nočne prizore ali prizore v zaprtih prostorih pri šibki svetlobi lahko snemate brez povišanja občutljivosti ISO in povečanja šuma.


Neverjetne barve in kontrast

Premaz ZEISS T* je pomemben dejavnik, saj učinkovito odpravlja umetne odseve, ki lahko znižajo splošno kakovost slike. Zaradi manj odsevov in bleščanja so boljše barve in kontrast za globoke slike tridimenzionalnega videza.

 

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: