SONY SEL14F18GM Poglej v polni velikosti
Sony

SONY SEL14F18GM

Koda: 11078

Ta ultraširokokotni glavni objektiv z veliko zaslonko nudi kakovost objektivov serije G Master v inovativni in izredno kompaktni zasnovi. Vrhunska ločljivost z izjemnim učinkom zameglitve ozadja tudi pri vrednosti F1,8. S hitrim in natančnim AF ter mobilnostjo dobite objektiv, ki omogoča zajem svežih pogledov vsakdanjega življenja.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 599,00 €

Izjemna ločljivost na celotni sliki vse do vrednosti F1,8

Dva elementa XA (izjemno asferična) v zasnovi, ki izpolnjuje stroge standarde serije G Master pri doseganju ločljivosti od roba do roba vse do vrednosti zaslonke objektiva F1,8. Eno steklo Super ED (Extra-low Dispersion) in dva steklena elementa ED odpravita prelivanje barv za vrhunsko ostrino in jasnost na celotni sliki, medtem ko Sonyjev premaz Nano AR Coating II učinkovito zmanjša odsev in bleščanje.

 

Vrhunska zanesljivost za vse oblike uporabe

Poleg premaza iz fluora na sprednjem elementu, ki odbija vodo, olje in drugo umazanijo, je s fluorom premazan tudi zadnji element, ki ohranja površino čisto med zamenjavo zadnjega filtra. Zasnova, ki je odporna proti prahu in vlagi, omogoča najvišjo stopnjo zanesljivosti ob uporabi tega izjemno širokokotnega objektiva z veliko zaslonko v zahtevnih pogojih fotografiranja na prostem.

 

Velika zaslonka in izredno široka perspektiva v izredno kompaktnem objektivu

Natančna asferična elementa z dvema izredno natančnima elementoma XA v inovativni optični zasnovi serije G Master z dvema najsodobnejšima Sonyjevima linearnima motorjema XD za izjemno splošno zmogljivost v kompaktnem objektivu, ki tehta le 460 gramov. To je ultraširokokotni objektiv z veliko zaslonko, ki ga lahko nosite s seboj in spreminjate svet z ustvarjalnimi pogledi.

 

Ločljivost in kompaktna zasnova za izjemno nočno nebo

Optika z visoko ukrivljenostjo XA sprednjega elementa poleg velike zaslonke in ultra širokega kota pogleda minimira sagitalni odsev med fotografiranjem nočnih prizorov. Velika zaslonka z najvišjo vrednostjo F1,8 omogoča fotografiranje pri šibki svetlobi, pri tem pa ni treba uporabiti izredno počasnih hitrosti zaklopa, kompaktna zasnova pa omogoča priročno fotografiranje kjer koli.

 

Gladka zameglitev ozadja v izredno širokih pogledih

Z elementi XA, mehanizmom krožne zaslonke z 9 lopaticami in optimalnim upravljanjem barvnega odstopanja omogoča ta ultraširokokotni objektiv vrhunsko zameglitev ozadja brez neželenega učinka »obročastega« ozadja. Najmanjša razdalja ostrenja znaša le 0,25 m, tako da lahko ustvarite kombinacijo dinamičnih perspektiv bližnjih posnetkov s čudovito zameglitvijo ozadja.

 

Hitro, natančno in tiho AF za fotografije in filme

Dva linearna motorja XD (izjemno dinamična) zagotavljata potisk za pozicioniranje skupin za ostrenje objektiva in v celoti izkoristita hitrost in natančnost ter tiho delovanje samodejnega ostrenja ohišij serije E. Tiho samodejno ostrenje z nizkim tresenjem nudi izjemne prednosti pri snemanju filmov pri izjemno širokih kotih, z mobilnostjo in hitro odzivnostjo pa dobijo ustvarjalci svobodo pri ustvarjanju.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: