SONY SELP1020G f/4 Poglej v polni velikosti
Sony

SONY SELP1020G f/4

Koda: 11678

Najmanjši in najlažji Sonyjev širokokotni zoom-objektiv APS-C 1 s konstantno vrednostjo F4 zagotovi mobilnost pri zajemu kakovostnih fotografij in videoposnetkov. Enakomeren in vsestranski zmogljiv zoom zagotovi hitrost in nadzor nad kadriranjem za izraznost dinamičnih širokih vizualnih perspektiv.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

849,00 €

Najmanjši in najlažji na svetu

Z dolžino zgolj 55 mm in težo 178 g (2,25 palca, 6,3 oz.) predstavlja najmanjši in najlažji širokokoten zmogljiv zoom-objektiv F4.1Zahvaljujoč vdelanem mehanizmu za zoom in ostrenje se dolžina objektiva ne spreminja med povečavo ali ostrenjem, kar zagotovi stabilno težišče, idealno za ostrenje in snemanje na kardanskem mehanizmu. Zaradi izjemne neverjetne predstavlja izjemno izbiro v širokem naboru situacij.

Dinamične perspektive in podobe

10 mm (35 mm polnega formata: 15 mm) goriščna razdalja v širokokotnem delu zooma zagotovi izjemno široke vidne kote, ki enostavno zajamejo obsežne prizore ali razkrijejo več v majhnih prostorih. Ta vsestranski objektiv lahko zagotovi tudi dinamične podobe iz edinstvenih perspektiv, ki učinkovito ločijo subjekt od ozadja ter poudarijo oddaljenost ali hitrost v filmih.

Izjemne optične zmogljivosti v kompaktnem objektivu

Trije asferični elementi zmanjšajo ukrivljenost polja in astigmatizem, asferični element ED (izjemno nizka razpršitev) pa ublaži barvno odstopanje za visoko ločljivost slike skozi celoten 10 to 20 mm razpon zooma (35 mm polnega formata: 15 do 30 mm). Naraven videz zameglitve ozadja objektiva G lahko zagotovi izjemen izraz z najmanjšo razdaljo AF 0,2 m in najmanjšo razdaljo MF 0,13 do 0,17 m.

Odziven zmogljiv zoom

Nov električni sistem zmogljivega zooma obračanje obroča za zoom takoj pretvori v dejansko delovanje zooma, kar zvesto odraža vizijo avtorja. Ročica za zoom omogoča enostavnejše izvajanje počasnega zooma pri stalni hitrosti, ki jo je težko doseči z ročnim zoomom. Zoom lahko nadzorujete na daljavo z izbirnim držalom GP-VPT2BT, daljinskim upravljalnikom RMT-P1BT ali mobilno aplikacijo Imaging Edge.
 

Optimizirano za gladke filme

Napredna tehnologija objektiva zmanjšuje zvok ostrenja kot tudi zamik ostrenja in osni zamik med povečavo, s čimer zagotovi, da vedno zajamete gladke, visokokakovostne videoposnetke. Neželene, moteče spremembe vidnega kota in okvirjanja so zmanjšane, da se gledalec lahko v celoti potopi v posnetke.
 

Izjemno samodejno ostrenje za fotografije in videoposnetke 

Dva linearna motorja za hitro in tiho samodejno ostrenje z nizkimi vibracijami za gladko sledenje med snemanjem z visoko hitrostjo sličic ter zanesljivo sledenje med neprekinjenim zajemom fotografij z visoko hitrostjo. Ostrenje je še posebej pomembno med snemanjem 4K ali 8K filmov, vendar ne predstavlja nobenega izziva za ta objektiv.
 

Prednosti Sonyjevih objektivov za snemanje videoposnetkov

Preberite več o štirih edinstvenih prednostih uporabe Sonyjevih objektivov serije E za snemanje videoposnetkov. Kombinacija Sonyjevih objektivov in kamer izboljša vašo izkušnjo z ustvarjanjem videoposnetkov.
 

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: