Novo SONY SEL1625G Poglej v polni velikosti
Sony

SONY SEL1625G

Koda: 12175

Kompaktni širokokotni zoom objektiv polnega formata F2.8 se ujema z ohišji serije α z napredno tehnologijo, ki poskrbi, da je zmogljivost realizirana vse od ultra širokih 16-mm do širokih 25-mm goriščnih razdalj. Izjemna ločljivost objektiva GTM in zameglitev sta na voljo pri vseh razdaljah, natančno AF pa pomeni hitro, ostro izostritev. Odlično za širokokotne fotografije in filme.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 399,00 €

Ostro in podrobno pri vseh goriščnih razdaljah

3 stekl. elem. ED (z izjemno nizko disperzijo) in 4 asf. elem., vključno z 1 asf. stekl. elem. ED, zagotavljajo visoko ločljivost od 16 mm do 25 mm. Odsev, podvojene slike in prelivanje barv so ublaženi za jasnost, lopatice zaslonk F2.8 in 11 pa ustvarijo osupljivo zameglitev objektiva G. Najv. poveč. je 0,2x (AF)/0,23x (MF) z najm. razd. ostrenja 0,18 m (0,59 čevlj.) (AF)/0,17 m (0,56 čevlj.) (MF) na širokem delu za osupljive posnetke od blizu.

AF, ki pridobiva najboljše iz visokozmogljivih ohišij

Dva posebej optimizirana linearna motorja in natančen nadzorni sistem ostrita na kateri koli subjekt z izjemno hitrostjo in natančnostjo. Spremljanje je izjemno in povsem sposobno dohajati celo ohišje α9 III naprednega modela Sony s 120 fps. Natančna, tiha izostritev je pridobljena in ohranjena tudi pri snemanju z visoko hitrostjo sličic 4K 120p, filmov FHD 240p.

Stalen F2.8 v mobilni povečavi je odličen za filme

Široki koti, F2.8 v kompaktnem, lahkem in priročnem zoomu ter tiho samodejno ostrenje lahko predstavljajo pomembne prednosti za filme. Minimalna razširitev zooma in premik težišča olajšata tudi montažo na kardan ali dron. In v kombinaciji s stabilizacijo v ohišju Active Mode lahko zagotavlja stabilne ročne širokokotne posnetke med hojo. Podpira tudi kompenzacijo dihanja in snemanje metapodatkov.

Obsežen nadzor v kompaktnem objektivu

Obr. za ostr., poveč. in zasl. za obs. nad. Obroč zasl. vklj. blokade za preklapljanje. Pril. gumb za zaklep ostrenja in stikalo za AF/MF sta prav tako na voljo. Ročno ostrenje z linearnim odzivom zagotavlja takojšnji, intuitivni nadzor ročnega ostrenja. Zasnova, odporna na prah in vlago, maksimira zanesljivost v zahtevnih zunanjih pogojih, sprednji element pa ima fluorov premaz. Premer filtra znaša 67 mm.

 

Maximum Aperture
f/2.8
Minimum Aperture
f/22
Lens Mount
Sony E
Lens Format Coverage
Full-Frame
Angle of View
107° to 82°
Minimum Focus Distance
7.1" / 18 cm
Maximum Magnification
0.2x
Optical Design
16 Elements in 13 Groups
Diaphragm Blades
11, Rounded
Focus Type
Autofocus
Image Stabilization
No
Filter Size
67 mm (Front)
Dimensions (ø x L)
2.9 x 3.6" / 74.8 x 91.4 mm
Weight
14.4 oz / 409 g

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: