NIKON Z DX 16-50mm f/3,5-6,3VR Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON Z DX 16-50mm f/3,5-6,3VR

Koda: 10622

Tukaj. Tam. Povsod. Z vsestranskim razponom goriščne razdalje je ta širokokotni zoom objektiv s hitrim ostrenjem kot nalašč za to, da ga boste povsod vzeli s seboj. Od vsakodnevnih raziskovanj do velikih pustolovščin – vedno je na voljo za izjemne fotografije in videoposnetke. Od trenutka do trenutka.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

349,00 €

Z Nikonovim širokim bajonetom Z lahko ta objektiv formata DX za brezzrcalni sistem zajame širokokotne portrete z več podrobnostmi, globine in barvami. Pokažite, kako zares osupljiva je mestna veduta. Delajte nepozirane skupinske posnetke ali spontane ulične posnetke, ki zajamejo duh trenutka. Preizkusite ga tudi za snemanje filmov: presenečeni boste, kako stabilni so posnetki.

Prizori v zaprtih prostorih

Širokokotni del območja zooma je kot nalašč za fotografiranje v utesnjenih prostorih. Najmanjša razdalja ostrenja le 0,2 m vam omogoča, da natančno izostrite vse podrobnosti bližnjih motivov.

Iskreni trenutki

Od drznih perspektiv do bežnih gibov: sijajne podrobnosti boste ujeli tudi ko fotografirate pri šibki svetlobi. Mehak učinek bokeh za čudovita zamegljena ozadja.

Videoposnetki, ki jih boste oboževali

S tem objektivom z lahkoto prehajate od širokokotnih posnetkov, ki definirajo prizor, do bližnjih planov. Videoposnetki v ločljivosti 4K so ostri in stabilni, tudi če snemate med hojo.

Fotografije ali videoposnetki – ta objektiv NIKKOR blesti v vsakem trenutku. S funkcijo za zmanjšanje tresljajev v objektivu boste lahko fotografirali s časi zaklopa, ki so do 4,5 stopenj daljši kot sicer. Posnemite jasnejše fotografije, ko pojema dnevna svetloba, ali filmske prizore brez neželenih učinkov tresenja fotoaparata. Ostrenje je hitro in skoraj neslišno.


30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: