CANON RF 15-30mm f/4,5-6,3 IS STM Poglej v polni velikosti
Canon

CANON RF 15-30mm f/4,5-6,3 IS STM

Koda: 11390

Z majhnim in lahkim objektivom RF, ki ima širok razpon povečave, uživajte v večji ustvarjalni svobodi. Ostrenje od blizu in zmogljiv stabilizator slike zagotavljata popolno fotografiranje osupljivih pokrajin in snemanje videoposnetkov.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

quantity up quantity down

719,00 €

Razširite pogled

Uživajte v lahki prilagodljivosti izjemno širokokotnega objektiva s povečavo, ki je namenjen pustolovščinam. Objektiv RF 15-30mm je primeren za pokrajinsko in popotniško fotografijo, snemanje vlogov ter videoposnetkov.

S tem kompaktnim in lahkim objektivom s povečavo RF 15-30mm odkrijte nove ustvarjalne možnosti in je zasnovan tako, da pri fotografiranju dosežete najboljše rezultate.

Izjemno tekoče snemanje

Širok pogled s stabilizatorjem slike v 5,5 koraka je prilagodljiv za fotografiranje iz roke.

Postanite junak vlogov

Objektiv RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM z zmogljivim stabilizatorjem slike s 5,5 koraka omogoča fotografiranje iz roke in neverjetni širokokotni obseg, zaradi česar je odličen objektiv za snemanje vlogov.
 

Pomanjšajte in zajemite več

RF 15–30 mm F4,5–6,3 IS STM Z izjemno prilagodljivim razponom goriščne razdalje 15–30 mm nudi objektiv RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM več možnosti za ustvarjanje, tako širokokotno kot tudi od blizu.

Pomanjšajte in zajemite več

RF 15–30 mm F4,5–6,3 IS STM Z izjemno prilagodljivim razponom goriščne razdalje 15–30 mm nudi objektiv RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM več možnosti za ustvarjanje, tako širokokotno kot tudi od blizu.

Izberite širino

S 15-milimetrsko povečavo dobite popolnoma nov pogled na svet z izjemnimi perspektivami in široko odprtimi kadri, ki bodo spodbudili ustvarjalno plat.
 

Izberite povečavo

V načinu ročnega ostrenja vas čaka nov svet od blizu. Z neverjetno ostrino lahko uživate v neverjetnih podrobnostih do 12,8 cm (0,52x).
 

Napredna stabilizacija slike

Optični stabilizator slike s 5,5 koraka omogoča uporabo daljših hitrosti zaklopa, ki jih uporabite pri tekočem fotografiranju in ročnem snemanju. Z ohišjem, združljivim s serijo EOS R, je na voljo več stabilizacije.

Tih motor STM

Izjemno tih STM (koračni motor) omogoča hitro ostrenje med fotografiranjem in je izjemno tih pri snemanju videoposnetkov, zato lahko hitro fotografirate brez skrbi in snemate kot profesionalec.
 

Izjemna ostrina

Objektivu RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM nastavek RF omogoča novo optično zasnovo z asferičnimi in natančnimi elementi in premazi objektiva, ki zagotavljajo fotografije in videoposnetke izjemne kakovosti.
 
 


30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: