CANON RF 14-35mm f/4L IS USM Poglej v polni velikosti
Canon

CANON RF 14-35mm f/4L IS USM

Koda: 11138

Razširite svoj pogled na svet – od pokrajin do arhitekture – ter s kompaktnim širokokotnim objektivom s povečavo, ki združuje zmogljivost in praktičnost, zajemite slike, polne ostrih in jasnih podrobnosti.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

quantity up quantity down

1 697,00 €

Zajemite širši pogled. Kjer koli že ste

Ko ste v majhnem prostoru, je ta kompakten in izjemno širokokoten objektiv s povečavo idealna izbira za zajem vseh podrobnosti prizora. Je tudi izvrsten objektiv za fotografiranje pokrajine in arhitekture ter za gladke videoposnetke profesionalnega videza, za kar poskrbi kot šepet tiho samodejno ostrenje.

Izberite širino. Izberite širši pogled.

RF 14-35mm F4L IS USM združuje izjemno optično zmogljivost in vrhunsko prilagodljivost. Največja odprtina zaslonke f/4 je enaka po celotnem razponu goriščne razdalje, zato se med spreminjanjem goriščnice hitrost zaklopa ali vrednost ISO ne spreminjata.

Izjemno široka povečava v obsegu od 14 do 35 mm

Ta kompakten širokokoten objektiv s povečavo združuje izjemno optično zmogljivost in prilagodljivost, zato je idealen za fotografiranje pokrajine, arhitekture in prizorov na potovanjih ter za snemanje videoposnetkov, pri čemer zagotavlja jasno sliko visoke kakovosti.
 

Zaslonka f/4 po celotnem razponu goriščne razdalje

Največja odprtina zaslonke f/4 je enaka po celotnem razponu goriščne razdalje, zato se med spreminjanjem goriščnice hitrost zaklopa ali vrednost ISO ne spreminjata.
 

Vrhunska optična kakovost

RF 14-35mm F4L IS USM uporablja kombinacijo asferičnih elementov za zagotavljanje ostrine po celotnem obsegu goriščne razdalje ter elemente UD (Ultra Low Dispersion) s Canonovimi priznanimi premazi ASC in SWC za zmanjševanje razprševanja svetlobe.
 

Slike brez tresenja, vedno

RF 14-35mm F4L IS USM zagotavlja slike brez tresenja, še posebej pri fotografiranju iz roke pri šibki svetlobi. Tehnologija stabilizacije slike s 5,5-stopenjsko stabilizacijo pri fotoaparatih, ki so opremljeni tudi s stabilizatorjem slike v ohišju, omogoča stabilizacijo za kar 7 stopenj.
 

Odzivno in natančno

Uživajte v hitrem in natančnem ostrenju z motorjem Nano USM, ki zagotavlja hitro, tiho in izjemno tekoče samodejno ostrenje – idealno za snemanje vlogov in drugih video vsebin.
 

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: