SONY SEL100400GM Poglej v polni velikosti
Sony

SONY SEL100400GM

Koda: 9953

Prvi super teleobjektiv z zoomom v Sonyjevi vrhunski seriji G Master za vsestranski razpon od 100 do 400 mm. Neverjetna ločljivost in hitro ter natančno samodejno ostrenje omogočajo fotografiranje dogajanja v daljavi z osupljivo kakovostjo in neposrednostjo. Poleg prvovrstne kakovosti slike se ta objektiv ponaša tudi s profesionalno mobilnostjo, zanesljivostjo in delovanjem.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

2 649,00 €

 

G Master super teleobjektiv z zoomom

Razpon zooma od 100 mm do 400 mm zoom je idealen za fotografiranje športnih prizorov, divjine in podobnih objektov, kjer kakovost slike in zmogljivost samodejnega ostrenja izpolnjujeta potrebe na ravni profesionalcev.

Hitro in zanesljivo samodejno ostrenje

Optimalna kombinacija dvojnega linearnega motorja in sistemov gonilnikov DDSSM (Direct Drive SSM) zagotavlja hiter odziv, visoko raven natančnosti in zanesljivo sledenje.

Visoka ločljivost, hiter AF pri vsaki goriščni razdalji

Natančna optika serije G Master zagotavlja visoko ločljivost, ki je dosledna od roba do roba, pri vseh razdaljah ostrenja v celotnem razponu zooma objektiva.

Kompakten, lahek in mobilen

Zaradi inovativne modularne zunanje zgradbe in komponent iz magnezija sta manjša teža in velikost izdelka, zato sta boljša tudi njegova prenosnost in mobilnost. 

Izjemna vsestranskost fotografiranja

Mehanizem lebdečega ostrenja doseže minimalno razdaljo ostrenja, ki je le 0,98 metrov (3,22 čevlja), kar pomeni, da lahko sledite objektom in jih fotografirate pri poljubni razdalji z enim objektivom.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: