CANON RF-S 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM Poglej v polni velikosti
Canon

CANON RF-S 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM

Koda: 11344

CANON CASHBACK

To poletje premite do 300 € vračila kupnine za izbrane Canonove fotoaparate in objektive.

Promocija velja od 3. junija do 31. julija 2024. Vse o promociji ...

 

 

Fotografirajte in se približajte oddaljenim predmetom brez menjavanja objektivov. Objektiv RF-S 18-150 mm F3.5-6.3 IS STM je lahek in majhen objektiv serije EOS R s povečavo APS-C, ki prinaša optični stabilizator slike s 4,5 koraka in širok razpon 18–150 mm za izjemne slike od blizu in daleč.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

589,00 €

Razširite možnosti fotoaparata serije EOS R s povečavo APS-C tako, da mu dodate zmogljiv objektiv. S širokim obsegom povečave 18–150 mm je popoln za fotografiranje potovanj, divjadi in celo makro posnetkov. Majhen, lahek in tih objektiv z optičnim stabilizatorjem slike s 4,5 koraka prinaša dodatno vsestranskost za odpravljanje tresenja fotoaparata tudi pri šibki svetlobi.

Fotografirajte oddaljene predmete s prilagodljivim potovalnim objektivom.

Z objektivom z 8,3-kratno povečavo APS-C, ki prinaša uporabno žariščno razdaljo od 29 do 240 mm (ekvivalentno 35 mm), boste življenje lahko ujeli z vsemi njegovimi podrobnostmi. Popoln je za fotografiranje pokrajin, divjadi, športnih dogodkov ali potovanj in ga lahko preprosto pospravite v torbo svoje opreme.

Ostre in stabilne slike ter videoposnetki iz roke

Z optičnim stabilizatorjem slike s 4,5 koraki, ki omogoča ročno zajemanje tekočih in mirnih videoposnetkov ter jasnih in čistih fotografij, se boste izognili tresenju fotoaparata. Pri nekaterih fotoaparatih je mogoča kombinirana stabilizacija slike.

Ustvarjalen nadzor z gladkim in tihim ostrenjem

Krožna zaslonka f/3.5-6.3 s sedmimi lopaticami je popolna za ustvarjanje umetniških neizostrenih poudarkov ali zameglitve za izjemno izrazne posnetke, motor STM pa omogoča gladko, tiho in hitro ostrenje.

Raziskujte z ročnim ostrenjem in makri

Pri ročni uporabi lahko v načinu MF ustvarjate makro posnetke. Je popolna rešitev za zajemanje čudovitih podrobnosti subjektov in vam omogoča, da se jim močno približate. Pri 35-milimetrski goriščni razdalji omogoča največ 0,59-kratno povečavo.

Lahek in majhen – popoln za vsak dan

Objektiv RF-S 18-150 mm F3.5-6.3 IS STM in brezzrcalni fotoaparat EOS R APS-C skupaj tehtata manj kot primerljiv fotoaparat DSLR. Manjša teža pomeni, da lahko fotografirate dlje in nikoli ne zamudite nobenega trenutka.


30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: