CANON RF-S 55-210mm f/5-7,1 IS STM Poglej v polni velikosti
Canon

CANON RF-S 55-210mm f/5-7,1 IS STM

Koda: 11611

Majhen in lahek telefoto objektiv RF-S za fotoaparate EOS R APS-C s prilagodljivim razponom povečave, ki je popoln za fotografiranje potovanj, športnih dogodkov, družine in domačih živali.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

459,00 €

Približajte se vedno in povsod

Približajte oddaljene predmete in sprostite svojo ustvarjalnost s tem lahkim in vsestranskim telefoto objektivom APS-C s povečavo.

Razširite svoj doseg

Zajemite oddaljene podrobnosti in pokrajine, čudovite trenutke na potovanjih ter izjemne slike ljudi, ki zapolnijo celoten prizor. S telefoto objektivom lahko zameglite ozadje, s čimer osamite želene predmete, ki tako zares izstopajo. Ta vsestranski objektiv z goriščno razdaljo od 55 do 210 mm in 3,8-kratno povečavo zagotavlja izjemen ustvarjalni nadzor.

Približajte se tudi, ko ste daleč stran.

Z obročem za povečavo boste lahko razkrili podrobnosti, kot jih še niste videli. RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM vam pri razdalji 210 mm zagotavlja največ 0,28-kratno povečavo. Tako lahko izostrite bližnje subjekte, ne da bi jih motili ali jih zasenčili. Popoln objektiv za nepričakovana bližnja srečanja.

Napredna stabilizacija slike

Objektiv lahko uporabljate takoj, tudi pri šibki svetlobi. Njegov optični stabilizator slike s 4,5 koraka zagotavlja izjemno mirne posnetke v celotnem obsegu telefoto objektiva.
 
Izrazite svojo ustvarjalnost s čudovitimi poudarki in zamegljevanjem.

Skoraj krožna zaslonka s 7 lopaticami vam omogoča, da se poigrate z neizostrenimi poudarki, s telefoto funkcijo in široko odprtostjo zaslonke pa lahko dosežete manjšo globino polja ter tako osamite predmete in ustvarite zanimive učinke zameglitve z dodatno globino ter izjemnim videzom.

Tekoče in tiho ostrenje z instinktivnim nadzorom

Na enem obroču lahko nadzorujete delovanje objektiva in ročno ostrenje. Tako lahko hitro preklapljate med različnimi načini in fotografirate ter snemate kot profesionalci. Motor za ostrenje STM v objektivu deluje skoraj neslišno.

Objektiv, ki intuitivno deluje s fotoaparatom

Če ga uporabite na nosilcu RF, lahko z objektivom RF-S 55-210mm F5-7.1 IS STM in fotoaparati družine EOS R popravljate ter uvajate številne izboljšave slike, kot je popravljanje ostrenja v načinu snemanja videoposnetkov.

Focal Length55 to 210mm (35mm Equivalent Focal Length: 88 to 336mm)
Maximum Aperturef/5 to 7.1
Lens MountCanon RF
Lens Format CoverageAPS-C
Angle of View27° 50' to 7° 25'
Minimum Focus Distance2.3' / 70 cm
Maximum Magnification0.28x
Optical Design11 Elements in 8 Groups
Diaphragm Blades7
Focus TypeAutofocus
Image StabilizationYes
Filter Size55 mm (Front)
Dimensions (ø x L)2.7 x 3.7" / 6.9 x 9.4 cm
Length at Maximum Extension5.3" / 13.5 cm
Weight9.5 oz / 270 g

 

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: