SONY SEL200600G f/5,6-6,3 Poglej v polni velikosti
Sony

SONY SEL200600G f/5,6-6,3

Koda: 10905

Ta super teleobjektiv 200–600 mm je odličen za divje živali, saj doseže do 840 ali 1200 mm z 1,4- in 2,0-kratnim telekonverterjem ob polni kakovosti objektiva G in zmogljivosti AF. Z asferičnimi elementi in elementi iz ED-stekla je ločljivost vrhunska povsod v območju zooma, Sonyjev premaz Nano AR odpravlja bleščanje in bokeh je fantastičen.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 999,00 €

 

Zoom do 600 mm ali 1200 s telekonverterjem

Združljiv z izbirnima 1,4- in 2,0-kratnima telekonverterjema za največjo goriščno razdaljo 840 ali 1200 mm (F13). Vrhunska kakovost telekonverterjev ponuja osupljivo kakovost slik in zmogljivosti samodejnega ostrenja. Razpon zooma in zaslonke s telekonverterjem 1,4x je 280–840 mm, F8–9, s telekonverterjem 2,0x pa 400–1200 mm, F11–13.

Visoka ločljivost po celotnem razponu zooma

Pet elementov iz ED-stekla (izjemno nizka razpršitev) in en asferični element v novi optični zasnovi ponuja odlično ločljivost ter kakovost slike povsod v območju zooma. Asferični element preprečuje odstopanja in popačenja, medtem ko element iz ED-stekla kar najbolj zmanjša barvno odstopanje, kar je lahko težava pri super telefoto goriščnih razdaljah.

Hitro, natančno samodejno ostrenje sledi hitrim subjektom

Sonyjev sistem DDSSM (neposredna pogonska enota SSM) ima moč in natančnost, ki ju mehanizem objektiva rabi za izjemno hitro in natančno ostrenje. Ob izjemni natančnosti ne zgrešite nobenega giba. Zelo natančno samodejno ostrenje doseže bliskovito, poleg tega pa je sistem DDSSM tudi izjemno tih.

Objektiv G za lepo naravno zameglitev ozadja

Z mehanizmom krožne zaslonke z 11 lopaticami še izboljšate lepo zameglitev ozadja s tem objektivom, zato lahko uporabite ozko globinsko ostrino, ki je na voljo pri super telefoto goriščnih razdaljah za ustvarjanje osupljivih slik z globoko, kremasto zameglitvijo ozadja objektiva G.

Odlična upravljanje in zanesljivost na terenu

Z mehanizmom notranjega ostrenja se dolžina objektiva med zoomiranjem ne spreminja, zato je uporaba iz roke stabilna, ravnotežje pa dosledno. Prilagodljivi gumbi za ostrenje so na treh mestih z 90-stopinjskim razmakom enostavno dostopni, ne glede na položaj. Premaz iz fluora na sprednjem elementu z zasnovo, odporno proti prahu in vlagi, zagotavlja zanesljivosti v spremenljivih okoliščinah.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: