NIKON Z 180-600mm f/5,6-6,3 VR Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON Z 180-600mm f/5,6-6,3 VR

Koda: 11752

Sezite dlje in si približajte akcijo z jasnimi in ostrimi podrobnostmi v visoki ločljivosti. Fotografije ali videoposnetki – ta super zoom teleobjektiv polnega formata vam zagotavlja doseg, ki ga potrebujete, in ostrino, ki jo želite.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 999,00 €

Ne omejujte se. Izjemen supertelefoto doseg. 

Kdo ne mara palete možnosti pri fotografiranju na daljavo? Širok razpon goriščnih razdalj pri tem objektivu (180–600 mm) zlahka pokriva najbolj priljubljene nastavitve za fotografiranje divjih živali, ptic in letal, hkrati pa omogoča veliko prilagodljivosti za šport in pokrajine. Ker je najmanjša razdalja ostrenja le 2,4 m pri 600 mm in 1,3 m pri 180 mm, lahko tudi od blizu naredite ostre posnetke.

Odlična okretnost

Ne glede na motiv, ki ste ga izbrali, majhna teža (približno 1955 g) tega super teleobjektiva polnega formata pomeni, da je na dosegu mnogo več posnetkov in lokacij. Potujete lahko z manj teže, kot ste pričakovali, notranji zoom pa omogoča uravnoteženo fotografiranje iz roke, pa naj gre za zumiranje, vodoravno premikanje ali nagibanje – vse to brez stativa. Morda boste celo začeli fotografirati prizore iz povsem novih perspektiv!

Natančno samodejno ostrenje

AF je optimiziran za hitro premikajoče se motive, kot so ptice, divje živali, šport in letala, tako pri fotografiranju kakor tudi pri snemanju videoposnetkov. Hitri koračni motorček (STM) je izjemno tih med ostrenjem in snemanjem videoposnetkov, kar je kot nalašč za snemanje plašnih divjih živali. Sledenje je nadvse stabilno pri uporabi z brezzrcalnimi fotoaparati Nikon Z, ki imajo zaznavanje motiva za živali ali vozila.

Zmogljiva stabilizacija v objektivu

Nikonov optični sistem za zmanjšanje tresljajev, vgrajen v objektiv, kompenzira tresljaje zaradi fotografiranja iz roke, vodoravnega premikanja, premikanja stativa, vetra ali česar koli drugega in vam daje 5,5 stopnje prednosti.1 Tudi pri daljših časih zaklopa lahko fotografirate brez kompromisov glede ostrine, kar je kot nalašč za fotografiranje pri šibki svetlobi. Način SPORT pri hitrem gibanju stabilizira sliko v iskalu in vam tako poenostavi pridobivanje hitrih ali nepredvidljivih motivov.

Focal Length180 to 600mm
Maximum Aperturef/5.6 to 6.3
Minimum Aperturef/32 to 36
Lens MountNikon Z
Lens Format CoverageFull-Frame
Angle of View9° to 2° 40'
Minimum Focus Distance4.27' / 1.3 m
Maximum Magnification0.25x
Macro Reproduction Ratio1:4
Optical Design25 Elements in 17 Groups
Diaphragm Blades9, Rounded
Focus TypeAutofocus
Image StabilizationYes
Tripod CollarRemovable and Rotating
Filter Size95 mm (Front)
Dimensions (ø x L)4.3 x 12.4" / 110 x 315.5 mm
Weight4.3 lb / 1.95 kg

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: