CANON RF 100-400 5,6-8 IS USM Poglej v polni velikosti
Canon

CANON RF 100-400 5,6-8 IS USM

Koda: 11178

CANON GET READY

Obvladajte gibanje kot še nikoli doslej in pridobite do 700€ vračila kupnine. Promocija velja od 15. 3. do 15. 4. 2024. Vse o promociji.

 

 

Zajemite svet z majhnim in lahkim telefoto objektivom s povečavo, ki se ponaša z naprednim optičnim stabilizatorjem slike ter prilagodljivim obsegom od 100 do 400 mm in je popoln za fotografiranje divjih živali, športnih dogodkov in vaše naslednje pustolovščine.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

quantity up quantity down

765,00 €

Približajte se naslednji pustolovščini

S tem lahkim in majhnim objektivom s povečavo iz družine 100-400mm RF lahko fotografirate oddaljene divje živali, športne dogodke in družinske dogodivščine. Z naprednim optičnim stabilizatorjem slike s 5,5 koraka 2, možnostjo izjemnega ostrenja bližnjih predmetov in velikim telefoto dosegom je cenovno ugoden komplet, s katerim boste približali pomembne trenutke.

Brez težav fotografirajte oddaljene predmete

  • Obseg povečave objektiva RF 100-400mm F5.6-8 IS USM vam prinaša zmogljivost in prilagodljivost za zajemanje bližnjih in oddaljenih predmetov. Popoln je za športno fotografijo, fotografiranje divjih živali ali obisk parka.
 
 

Izjemno ostra slika in visoka stabilnost

  • Z zmogljivim optičnim stabilizatorjem slike s 5,5 koraka lahko z objektivom RF 100-400mm F5.6-8 IS USM z roke zajemate ostre fotografije, ne da bi morali nositi nepraktične stative.
 
 

Revolucionarna velikost in teža

  • Kompakten in lahek objektiv tehta samo 635 g in je dolg samo 164,7 mm. Tako je uravnotežen tudi, če je popolnoma raztegnjen, in ga brez težav shranite v torbo za opremo.
 
 

Odzivno delovanje s tekočim in hitrim samodejnim ostrenjem

  • Motor Nano USM zagotavlja hitro, tiho in gladko ostrenje, obroč za nadzor objektiva pa omogoča izvrsten nadzor nastavitev. Z zaslonko z devetimi lopaticami lahko ustvarite tudi čudovito zamegljeno ozadje.
 
 

Zmogljivost super telefoto objektiva

  • Objektiv RF 100-400mm F5.6-8 IS USM je kot nalašč za fotografiranje živali in oddaljenih predmetov, saj steklo z izjemno nizko razpršitvijo (UD) ter napredni premazi zagotavljajo izjemne rezultate.
 
 

Razširite svoj doseg

Povečajte zmogljivost svojega telefoto objektiva z nastavki Canon RF, ki jih pritrdite brez težav. Ponašajo se z merjenjem in samodejnim ostrenjem za še natančnejše posnetke oddaljenih predmetov.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: