NIKON Z 24-200mm f/4,0-6,3 VR Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON Z 24-200mm f/4,0-6,3 VR

Koda: 10719

Greste na potovanje? S širokokotnim območjem zooma 24–200 mm in čudovitim učinkom bokeh je ta zoom teleobjektiv s hitrim ostrenjem za brezzrcalni sistem morda edini objektiv, ki ga boste potrebovali. Je lahek in ga zlahka pospravite v manjšo torbo za opremo. Ustvarja s podrobnostmi bogate fotografije in videoposnetke ter je zatesnjen za zaščito pred prahom in vlago.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

949,00 €

Ta zoom objektiv polnega formata pokriva vse od širokokotnega do telefoto območja in poskrbi za fotografije ter videoposnetke s čudovitimi podrobnostmi, živahnimi barvami in mehkim ozadjem. Ostrenje je hitro in tiho, funkcija VR v objektivu pa zagotavlja, da je vsak posnetek stabilen. Popolna izbira; ne glede na to, ali fotografirate gnečo za obzidjem arabskega mesta v mraku ali snemate sončni vzhod nad široko odprto planjavo.

Globok kontrast

Asferični elementi iz ED-stekla in asferične leče zagotavljajo najmanjše možno popačenje v celotnem območju zooma. Fotografije bodo ostre z živahnimi barvami in globokim kontrastom, ne glede na to, ali fotografirate v širokem kotu ali v telefoto območju.

Ostrina in čistoča

Nikonova prevleka ARNEO zmanjšuje podvojene vire svetlobe in notranji odboj, kar omogoča jasnejše slike tudi pri fotografiranju z neposrednimi viri svetlobe v širokokotnem načinu. Točkovni viri svetlobe, kot so ulične svetilke ponoči, so popolno poustvarjeni.

Stabilnost pri šibki svetlobi 

S funkcijo VR v objektivu boste lahko fotografirali s časi zaklopa, ki so do 4,5 stopnje daljši kot sicer. Zajemite jasnejše telefoto posnetke, ko pojema dnevna svetloba, ali snemajte v širokokotnem načinu brez neželenih učinkov tresenja fotoaparata.

Ostrina bližnjih posnetkov

Cvetlica, ki raste skozi beton. Vzorci v ležečem in pokončnem formatu. Z majhno razdaljo ostrenja, ki se prične pri zgolj 0,5 m (pri 24 mm), imate popoln nadzor nad kadrom, ko snemate od blizu.

Z napredno optiko NIKKOR, ki kar najbolje izkoristi izvrstno kakovost slike fotoaparata Nikon Z, lahko posnamete čudovite videoposnetke polnega formata. Samodejno ostrenje je zelo tiho. Gladko in stabilno upravljanje zaslonke zagotavlja naravne prehode osvetlitve. Dihanje izostritve je zmanjšano, prav tako pomik izostritve med uporabo zooma.


30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: