SONY SELP18110G Poglej v polni velikosti
Sony

SONY SELP18110G

Koda: 9957

Zoom z goriščno razdaljo od 18 do 110 mm ponuja najpogosteje uporabljen razpon za snemanje filmov v formatu super 35 mm/APS-C s stalno najširšo zaslonko F4. Optična zmogljivost objektiva G zagotavlja kakovost slik, ki je primerna za celostno produkcijo 4K, vse do robov slike.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

3 669,00 €

 

Za profesionalni format Super 35 mm/APS-C

Zmogljiv zoom 18–110 mm za snemanje filmov v formatu super 35 mm/APS-C, s stalno najširšo zaslonko F4. Optika objektiva G ponuja visoko ločljivost, ki je idealna za produkcijo v kakovosti 4K.

Film o optiki za tekoče gibanje objektiva SELP18110G

SELP18110G je objektiv z zoomom za snemanje v formatu super 35 mm/APS-C. Zagotavlja vrhunsko kakovost slike ter preprosto upravljanje in tiho delovanje, da izboljša učinkovitost in delo za profesionalno filmsko produkcijo. Objektiv ponuja najpogosteje uporabljen razpon za snemanje v formatu super 35 mm/APS-C s stalno najširšo zaslonko F4 v celotnem razponu zooma – od širokokotnih posnetkov pri 18 mm do telefoto posnetkov pri 110 mm (6,1x). Sonyjeva zasnova SMO (optika za tekoče gibanje) in izdelava znatno zmanjšata neželene premike slike zaradi težav, kot so zvok ostrenja ter osni premik in premik ostrenja med zoomom.

Za profesionalni format Super 35 mm/APS-C

Ta zmogljivi objektiv z zoomom ponuja optimalno zmogljivost za snemanje videoposnetkov v formatu super 35 mm/APS-C, ki se začne s širokokotnim 18-milimetrskim in sega vse do izjemnega razpona zooma 6.1x ob stalni najširši zaslonki F4. Optična zmogljivost objektiva G ponuja kakovost, primerno za 4K skozi celoten razpon zooma vse do robov slike.

Optika za tekoče gibanje izpolnjuje zahteve kina

Sonyjevi izvirni zasnova SMO (optika za tekoče gibanje) in izdelava minimizirata optične premike, ki lahko negativno vplivajo na kakovost videoposnetka. Zaradi notranjega mehanizma za ostrenje je kar najbolj zmanjšan zvok ostrenja, natančna nastavitev sledenja ostrenju odpravlja premikanje ostrenja, osni premik pa je minimiran z zasnovo enake dolžine.

Natančno in vsestransko upravljanje zooma

Poleg tekočega zmogljivega zooma, mehanski ročni zoom zagotavlja nadzor brez zapoznitve. Želeni kot pogleda je mogoče natančno doseči brez prekomernega približevanja ali oddaljevanja. Smer obroča za zoom lahko zlahka preklopite kot želite, omogočen je tekoči in počasni zmogljivi zoom, notranji mehanizem za zoom pa pomeni, da goriščna razdalja ostaja enaka.

Optični stabilizator SteadyShot 

Vgrajeni optični stabilizator slike SteadyShot pripomore k stabilizaciji zajetih slik brez zamegljenosti v zelo raznovrstnih pogojih snemanja. Predstavlja lahko ogromno prednost pri snemanju pri slabi svetlobi, saj kar najbolj zmanjša potrebo po boljši nastavitvi ISO in morebitnem vnosu šuma, kakor tudi pri premikanju po prostoru s fotoaparatom.

Idealna velikost in teža za aktivno snemanje

Kompaktna in lahka zasnova prispeva k mobilnosti, ki jo zahteva aktivno snemanje videoposnetkov. Majhna oblika in nizka teža sta lahko prednost pri uporabi videostabilizatorjev s kardanskim sklopom (gimbal) in tudi drugih oblik podpore.

Prefinjeno ostrenje in vrhunske funkcije

Drsenje obroča za ostrenje omogoča preklapljanje med samodejnim in ročnim ostrenjem, zato je preklapljanje mogoče, ne da bi morali spremeniti položaj snemanja. Mehanizem ostrenja z 0,8-milimetrskim korakom je vgrajen v objektiv, kar omogoča neposredno združljivost s standardno dodatno opremo za ostrenje.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: