NIKON Z DX 50-250mm f/4,5-6,3 VR Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON Z DX 50-250mm f/4,5-6,3 VR

Koda: 10623

Kadrirajte edinstvene portrete. Ulovite oddaljeno dogajanje. Ta 5-kratni zoom objektiv z največjo goriščno razdaljo 250 mm in hitrim ostrenjem ponuja večji doseg kot večina. Je kot nalašč za potovanja in odličen vsestranski sopotnik, ki zagotavlja čudovito ostre fotografije in videoposnetke.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

399,00 €

S tako vsestranskim zoom teleobjektivom se priložnosti kar vrstijo. Na voljo vam je doseg za izostritev oddaljenih prizorov. Hitrost ostrenja, s katero ujamete dogajanje. Nikonov široki bajonet Z temu objektivu omogoča, da ujame več svetlobe po celotnem kadru ne glede na to, kje fotografirate. Pri vsaki fotografiji in videoposnetku vam zagotavlja več podrobnosti, globine in barv.

Akcija

Uživajte v možnosti povečave za dramatične posnetke oddaljenih motivov v bližnjem planu. Ali pa v kadru širokokotno zajemite celoten prizor. Z resnično jasnostjo boste zajeli tudi še tako hitro premikajoče se dogajanje.

Portreti

Ustvarjajte portrete z mehkim ozadjem z razdalje, tudi pri šibki svetlobi. Najmanjša razdalja ostrenja (le 0,5 m) omogoča, da povsem izostrite motive, ki so bližje.

Videoposnetki

Ta objektiv ostri gladko in tiho ne glede na to, ali postavljate prizor ali se osredotočate na oddaljena obzorja. Videoposnetki ločljivosti 4K so ostri in stabilni tudi pri snemanju med hojo.

Fotografije ali videoposnetki – ta objektiv NIKKOR Z blesti v vsakem trenutku. S funkcijo za zmanjšanje tresljajev v objektivu boste lahko fotografirali s časi zaklopa, ki so do 5 stopenj daljši kot sicer. Posnemite jasnejše fotografije, ko pojema dnevna svetloba, ali filmske prizore brez neželenih učinkov tresenja fotoaparata. Ostrenje je hitro in skoraj neslišno.


30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: