CANON EF 200-400mm 4L IS USM extender 1,4x Poglej v polni velikosti
Canon

CANON EF 200-400mm 4L IS USM extender 1,4x

Koda: 7640

Profesionalen telefoto objektiv s povečavo, primeren za reportažno fotografijo ter fotografije divjih živali in športa. Profesionalen 200-400 mm objektiv f/4 z vgrajenim nastavkom z 1,4-kratno povečavo, ki poveča goriščno razdaljo na 280–560 mm. Stabilizator slike s štirimi koraki poveča ostrino. Uporaba z intuitivnimi kontrolniki je preprosta.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

12 849,00 €

Prilagodljiva učinkovitost super telefoto objektiva

Profesionalen 200-400 mm objektiv s povečavo in stalno največjo odprtostjo zaslonke f/4. Vgrajen nastavek poveča goriščno razdaljo s faktorjem 1,4 na 280–560 mm.

Največja ostrina ne glede na pogoje

Stabilizator slike (IS) omogoča fotografiranje pri največ 4 korake nižji hitrosti zaslonke kot običajno brez tresenja fotoaparata. Na voljo so trije načini stabiliziranja slike, ki zagotavljajo učinkovito delovanje med obračanjem in takojšnjo stabilizacijo samo v trenutku osvetlitve.

Vzdržljivo in lahko ohišje

Uporaba magnezijeve zlitine zagotavlja trdnost in trajnost brez dodatne teže. Objektiv je zaščiten pred prahom in vlago, fluoridni premazi pa zagotavljajo preprosto čiščenje elementov objektiva.

Hitro in pametno ostrenje

Uživajte v hitrem in skoraj neslišnem samodejnem ostrenju, ki ga zagotavlja krožni ultrazvočni motor. Prevzemite nadzor s stalno ročno preglasitvijo ostrenja ter kontrolniki za zaustavitev in prednastavitev ostrenja na telesu objektiva. Napajano ostrenje je na voljo tudi za videoposnetke EOS.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: