SONY SEL-70200G Poglej v polni velikosti
Sony

SONY SEL-70200G

Koda: 9391

Objektiv poleg idealnega razpona zooma za naravo, šport in druge vrste fotografije, pri kateri je potreben večji razpon zooma, zagotavlja tudi izjemno ostrino od roba do roba v razponu 70–200 mm v kompaktnem in lahkem ohišju, ki idealno dopolnjuje kompaktna ohišja polnega formata serije E, kot je serija α7. Objektiv G omogoča tudi tekoče in privlačne učinke zameglitve ozadja.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 399,00 €

 

Objektiv G za vrhunsko upodabljanje

Vrhunska optika v kompaktnem in lahkem objektivu s stalno najširšo zaslonko F4 omogoča izjemno in ustvarjalno kakovost slike, po kateri slovijo objektivi G. Objektivi G so izdelani z natančnimi odstopanji in preizkušeni tako, da vsaka enota zagotovljeno izpolnjuje enake visoke standarde glede kakovosti slike in ustvarjalnega nadzora.


Optimalna ostrina in učinki zameglitve z enim objektivom

Natančni napredni asferični elementi (AA), steklo Super ED in plast Nano AR v napredni optični zasnovi zagotavljajo visoko ločljivost po celotni sliki in pri vseh goriščnih razdaljah. Krožna zaslonka z 9 lopaticami ustvarjalne zmogljivosti objektiva izboljša tako, da omogoča čudovite učinke zameglitve ozadja z naravnimi poudarki.


Lahka prenosna zasnova in tekoče upravljanje

Kompaktni in lahki objektiv z zoomom polnega formata serije E omogoča popolno mobilnost in dopolnjuje ohišja serije α7. Prednost omogoča tudi notranje ostrenje, ki ohranja stalno dolžino objektiva za boljšo splošno uporabo. Vsi krmilniki, vključno s stikalom za zaklep ostrenja in omejevalnikom razpona ostrenja, so zasnovani za intuitivno upravljanje, zato se lahko povsem osredotočite na sliko.2


Vedno ostro in jasno

Vgrajen optični stabilizator slike SteadyShot odpravlja tresenje fotoaparata, ki pri fotografiranju iz roke lahko povzroči zamegljeno sliko. Ostre in jasne prizore v telefoto načinu in prizore v zaprtih prostorih pri šibki svetlobi lahko snemate brez povišanja občutljivosti ISO in povečanja šuma.


Načini obračanja

Prvo stikalo za način stabilizatorja slike pri objektivu α omogoča izbiro "načina obračanja", v katerem je optični stabilizator slike SteadyShot med obračanjem aktiven. To omogoča snemanje dinamičnih vodoravno obrnjenih posnetkov in učinkovito zmanjšuje zamegljenost zaradi tresenja na drugih oseh.


Stalna najširša zaslonka F4

S stalno zaslonko F4 po celotnem razponu 70–200 mm lahko prizor povečujete in kadrirate brez spreminjanja nastavitev osvetlitve.


Dvojni linearni motor

Dva linearna motorja omogočata hitro in natančno ostrenje. Tiho in tekoče premikanje je odlično za snemanje filmov, hitrih akcijskih prizorov in v primeru, da se izostreni predmet hitro in pogosto spreminja. Uporaba skupine za notranje ostrenje namesto premikajočega sprednjega elementa objektiva zagotavlja kompaktno zasnovo, ki dobro deluje z dodatno opremo, kot so senčila objektivov in polarizacijske filtre.


Plast Nano AR

Premaz objektiva natančno prenaša svetlobo in zmanjšuje negativne učinke bleščanja, odsevanja in zamegljenosti. Posnetke tako odlikuje izboljšan kontrast, jasnost in splošna kakovost slike.


Krožna zaslonka z 9 lopaticami

Edinstvena krožna zasnova z 9 lopaticami zagotavlja, da je zaslonka skoraj popolnoma krožna, tudi če je bolj zaprta z dvema stopnjama. To omogoča bolj tekoče in naravnejše učinke zameglitve – vključno z umetniško zameglitvijo oziroma učinkom "bokeh" – in boljši nadzor nad globinsko ostrino.


Zanesljivo in enostavno v vseh pogojih

Zasnova, ki preprečuje nabiranje prahu in vlage na objektivu, zagotavlja zanesljivo uporabo v različnih pogojih.



30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: